Survivor All Star: Έξαλλοι οι Κόκκινοι με τον Τάκη Καραγκούνια

Κουρασμένοι φαίνεται πως είναι πλέον οι Κόκκινοι, με την συμπεριφορά του Τάκη, πράγμα το οποίο έκαναν γνωστό και στο επεισόδιο του “Survivor All Star” της Τρίτης.

«Ενώ γυρίσαμε από το συμβούλιο και κάτσαμε να κάνουμε μία συζήτηση, έλλειπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ξαφνικά ο Τάκης ξεκίνησε μία κουβέντα για τον αγώνα που έρχεται. Ότι πρέπει οι γυναίκες να φέρνουν νίκες, διαφορετικά δεν θα κερδίζουμε, κάτι το οποίο δεν ακούστηκε καλά σε κανέναν απ’ εμάς. Δεν μπορείς να πιέζεις τους συμπαίκτες σου να φέρνουνε νίκες, να τους χαλάς την ψυχολογία, να τους φέρνεις ψυχολογικό βάρος, ενώ είμαστε ήδη σ’ ένα παιχνίδι επιβίωσης, που ήδη έχουμε όλοι τα δικά μας ψυχολογικά και περνάμε δύσκολα. Πραγματικά απορώ γιατί δεν σκέφτεται κάποιες φορές πριν μιλήσει. Είναι κάτι που του το έχω επισημάνει πολλές φορές, αλλά όπως είπε και ο ίδιος, ο άνθρωπος δεν αλλάζει και δεν έχει καμία διάθεση ν’ αλλάξει» δήλωσε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης για τον συμπαίκτη του.

Από την άλλη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αναφερόμενη στον Τάκη Καραγκούνια, είπε: «Όλα αυτά τα λέει ο Τάκης επειδή την τελευταία εβδομάδα έχει φέρει νίκες. Και μιλάει εκ του ασφαλούς. Αν ο Τάκης την τελευταία εβδομάδα είχε φέρει μία νίκη, δεν θα μίλαγε. Του τα είπα ακριβώς όπως έχουν τα πράγματα. Μου λέει: “Εμένα αυτός είναι ο χαρακτήρας μου και δεν αλλάζω“. Και του λέω: “Τάκη αν όλοι εάν όλοι αφεθούμε ελεύθεροι εδώ πέρα και βγάζουμε νεύρα και βρίζουμε και μιλάμε προσβλητικά ο ένας για τον άλλον, εδώ πέρα θα γίνει πόλεμος”. Δεν μπορώ να νταντεύω τον Τάκη άλλο ούτε να του δίνω συμβουλές ούτε να του λέω μην το κάνεις αυτό, δεν είναι ωραίο, δεν ακούστηκε καλό, ξαναπές το, ζήτα συγγνώμη κλπ. Δεν είμαι μαμά του εδώ πέρα, τα έχω πει πολλές φορές αυτά τα πράγματα. Δεν θα αλλάξει αυτή η κατάσταση, είναι δεδομένο δεν ξέρω ποια είναι η λύση…».

Προσθέτοντας πως: «Η λύση είναι να καταλάβεις ότι είμαστε ομάδα! Ομάδα! Ο ένας θα στηρίζει τον άλλον. Εγώ μπορεί σήμερα να μην αισθάνομαι καλά, να μην θέλω να παίξω, να έχω πυρετό, να είμαι άρρωστη. Η ομάδα μου καλείται να με υποστηρίξει, να με στηρίξει, να με αναπληρώσει. Όπως θα έκανα εγώ για κάθε μέλος της ομάδας μου! Δεν θέλω να ακούω άλλο τις φωνές του Τάκη, δεν θέλω άλλο να διαχειρίζομαι τα νεύρα του Τάκη, δεν μπορώ όταν χάνει να έρχεται στον πάγκο να ωρύεται, κουράστηκα! Κουράστηκα! Τι να κάνω; Δεν μπορώ άλλο».

Τέλος ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την σειρά του τόνισε ότι: «Ο γιατρός σηκώνει τα χέρια ψηλά! Για ακόμα μία φορά ο Τάκης Καραγκούνιας επιλέγει τον μοναχικό δρόμο, το οποίο πιστεύω θα κρατήσει για μία/ δύο μέρες. Μετά απ’ αυτές τις δύο μέρες αν κερδηθεί η ασυλία, θ’ αλλάξουν όλα πάλι. Παρέμεινε έχει νεύρα, χάνουμε την ασυλία έχει νεύρα, κερδίζουμε την ασυλία δεν έχει νεύρα. Δεν μπορώ να τον ψυχολογήσω, περάσανε και 4,5 μήνες και έχω επιλέξει και εγώ ένα μοναχικό δρόμο. Ένα δρόμο απαξίωσης… ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ