Survivor All Star: Εκνευρίστηκε ο Τάκης Καραγκούνιας – «Αφήστε με να τελειώσω»

Ένταση προκλήθηκε στην κόκκινη ομάδα, λίγο πριν αρχίσει ο αγώνας ασυλίας για το “Survivor All Star

Ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Τάκη Καραγκούνια, αν έχει επηρεαστεί ψυχολογικά από το γεγονός πως μερίδα των συμπαικτών του, ήθελαν να παραμείνει ο Κόρο, αντί γι’ αυτόν. Ο Τάκης  απάντησε πως: «Γιώργο βασικά τα συναισθήματα των συμπαικτών μου δεν με αφορούν. Σίγουρα ο Σάκης και η Μαριαλένα θα ήθελαν να παραμείνει ο Κόρο που είναι πιο κοντά, που είναι φίλοι. Το καταλαβαίνω είναι αποδεκτό δεν με πειράζει». Προτού ο παίκτης ολοκληρώσει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τον διέκοψε, εξηγώντας του πως εκείνη δεν είπε κάτι στο “Συμβούλιο Αποχώρησης”, με τον μισθοφόρο να της ζητά να τον αφήσει να ολοκληρώσει.

«Γιώργο επαναλαμβάνω, σίγουρα ο Σάκης ήταν πιο κοντά με τον Κόρο και η Μαριαλένα, την είδα εχθές ότι στεναχωρήθηκε που έφυγε. Πιστεύω ότι και εγώ να έφευγα η Μαριαλένα θα στεναχωριόταν! Αφήστε με να τελειώσω! Ευχαριστώ!» είπε, εμφανώς εκνευρισμένος με το γεγονός πως η συμπαίκτριά του, δεν τον άφηνε να ολοκληρώσει.

Τέλος ο μισθοφόρος δήλωσε ότι: «Σημασία έχει ότι εγώ παρέμεινα στο παιχνίδι, αυτό είναι ο σκοπός μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο εκεί έξω που με τίμησε, γιατί είναι πραγματικά τιμή η υποστήριξη του κόσμου προς το πρόσωπό μου. Είμαι εδώ για να αγωνίζομαι, το έχω δηλώσει άλλωστε, το θέλω πάρα πολύ να είμαι εδώ. Αυτό που έχω να πω, είναι ότι είμαι εδώ συνεχίζω και θα δούμε τώρα την πορεία και την εξέλιξη του παιχνιδιού τις επόμενες ημέρες».

«Εγώ εχθές δεν πήρα τον λόγο στο συμβούλιο, η Μελίνα και ο Σάκης πήραν τον λόγο και είπαν την άποψή τους, παρ’ όλα αυτά όποιο παιδί και να έφευγε, εγώ θα στεναχωριόμουν! Αυτό!» είπε στο τέλος η Μαριαλένα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ