Survivor All Star: «Είδαμε ότι έπεσαν αρκετές ψιλές» – Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός

Ο Γιώργος Λιανός άφησε για λίγο τον Άγιο Δομίνικο και ήρθε Ελλάδα. Η κάμερα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Star, τον εντόπισε και μίλησε για το “Survivor All Star“.

Ερωτηθείς για την ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ του Νίκου Μπάρτζη και του Τάκη Καραγκούνια απάντησε πως: «Υπήρξε μια μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Τάκη Καραγκούνια, κάτω από ένα υπόγειο εμπόδιο έβλεπα κάτι κεφάλια, μετά είδαμε ότι πέσανε αρκετές ψιλές. Γίνανε κάποιες συστάσεις και ευτυχώς ηρέμησαν τα πνεύματα. Παραδέχτηκαν και οι δυο ότι είχαν μερίδιο ευθύνης. Η κατάσταση είναι ήρεμη και εύχομαι να συνεχίσει να είναι».

«Δεν έχω ιδέα πότε θα γίνει ο τελικός γιατί μας αλλάζουν το πρόγραμμα οι εκλογές. Περιμένουμε κι εμείς ενημέρωση από το κανάλι» δήλωσε για τον τελικό. Ενώ για την πιθανότητα νέου κύκλου ανέφερε πως δεν γνωρίζει κάτι και πως αυτές είναι αποφάσεις που παίρνει το κανάλι προς τον Αύγουστο.

Ο ρεπόρτερ της εκπομπής ρώτησε τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης και για μία δήλωση που είχε κάνει, στην οποία τόνιζε ότι κάποιοι προσπαθούν να αποδομήσουν το πρόγραμμα. Ο Γιώργος Λιανός απάντησε για εκείνη την δήλωσή του: «Είχα πει ότι κάποιοι προσπαθούν να αποδομήσουν το παιχνίδι. Κακώς βγήκα και μίλησα τότε γιατί βγήκα σαν εκπρόσωπος της παραγωγής ενώ δεν είμαι. Απλώς θεωρώ ότι όταν δουλεύεις σε ένα πρόγραμμα, θα πρέπει να το στηρίζεις και επειδή δεν υπάρχει ποτέ αντίλογος, θεώρησα ότι πρέπει να πάρω αυτόν τον ρόλο. Να σου πω την αλήθεια το ψιλομετάνιωσα. Μίλησα για συγκεκριμένη προσπάθεια αποδόμησης γιατί υπήρχαν κάποια στοιχεία που εκεί κατέληγαν. Δηλαδή όταν μπαίνει κάποιος στην διαδικασία να προσπαθήσει να βρει υλικό το οποίο τι είναι; Δύο παίκτες, οι οποίοι έτρωγαν στα σκουπίδια. Είναι αυτό απόδειξη ότι οι παίκτες δεν πεινάνε στο “Survivor” ή ότι πεινάνε;».

Τέλος ο Γιώργος Λιανός είπε πως αν υπάρξει και άλλος κύκλος, θα ήθελε να συμμετάσχει: «Είναι μια δουλειά που αγαπάω πάρα πολύ και είναι φυσικό αν γίνει νέος κύκλος να θέλω να είμαι εκεί αλλά αυτό δεν είναι δική μου απόφαση, είναι απόφαση του καναλιού και της εταιρείας παραγωγής».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ