Μπρους Γουίλις: Η συγκινητική ανάρτηση της γυναίκας του – «Θα προσπαθήσω να το κάνω χωρίς να κλάψω»

Ο Μπρους Γουίλις όπως έχει γίνει γνωστό, δίνει μάχη με την μετωποκροταφική άνοια, ενώ τον Φεβρουάριο διεγνώσθη με άνοια. Τώρα η σύζυγός κάνει μία πολύ συγκινητική ανάρτηση.

Η Έμα Χέιμινγκ, η οποία είναι παντρεμένη με τον σταρ του Χόλυγουντ από το 2009 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, την Έβελιν και την Μέιμπελ, στέκεται δίπλα στον Μπρους Γουίλις, σ’ αυτόν τον αγώνα που δίνει. Πριν λίγες ώρες αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακολούθους της στο instagram μία πολύ συγκινητική στιγμή που είχε με την 9χρονη Έβελιν.

Η Έμα ανέβασε ένα βίντεο το οποίο ξεκινάει λέγοντας: «Πρέπει λοιπόν να σας πω αυτή την ιστορία και θα προσπαθήσω να το κάνω χωρίς να κλάψω». Έπειτα εξιστορεί πως η κόρη τους κατά την διάρκεια του ελεύθερου χρόνου που έχει στο σχολείο της, έψαξε να μάθει κάποια «”αστεία” στοιχεία για την άνοια». Μεταξύ αυτών η Έβελιν έμαθε πως οι άνθρωποι που πάσχουν από άνοια, «μπορούν να πάθουν σοβαρή αφυδάτωση».

«Και είναι πραγματικά το παιδί του πατέρα της, επειδή αυτοί οι δύο αγαπούν τα τυχαία στοιχεία. Γι’ αυτό της είπα: “Έβελιν, θα φροντίζουμε πάντα ο μπαμπάς να έχει ένα μπουκάλι νερό στο χέρι. Σ’ ευχαριστώ που με ενημέρωσες. Αλλά αυτό που είναι το πιο τρυφερό και συμπονετικό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να είσαι περίεργη και να ενημερώνεσαι για την ασθένεια του μπαμπά σου”» είπε στην συνέχεια η Χέιμινγκ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ