My Style Rocks: Ειρήνη εναντίον Μέλντας για τα ρούχα – Ποιες παίκτριες έβαλαν τα κλάματα

Ιδιαίτερα έντονο ήταν το σημερινό επεισόδιο του “My Style Rocks“, με την Σελένη και την Νικόλ να βάζουν τα κλάματα, ενώ η Μέλντα κατηγορήθηκε πως δέχεται βοήθεια.

Κατά την διάρκεια που τα κορίτσια έκριναν το λουκ της Σελένης, η Νικόλ φάνηκε να είναι ιδιαιτέρως φορτισμένη συναισθηματικά. Η παίκτρια ζήτησε από την Κατερίνα Καραβάτου να της επιτρέψει να φύγει από το πλατό για λίγο, χωρίς όμως να εξηγεί τον λόγο, αποχωρώντας κλαίγοντας. Πριν τελειώσει και ο σχολιασμός των κριτών προς την Σελένη, η Νικόλ μπήκε ξανά μέσα στο πλατό.

Η επίθεση που δέχθηκε η Σελένη

Αρκετά καταβεβλημένη εμφανίστηκε σήμερα η Σελένη. Ήταν ξεκάθαρο πως κάτι απασχολούσε την παίκτρια, παρ’ ότι δεν ήταν διατιθεμένη αρχικά να το συζητήσει. Τελικά η Σελένη αποκάλυψε στους κριτές πως υπάρχουν κορίτσια πουν έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι και οι οποίες της στέλνουν μηνύματα, κατηγορώντας την πως έχει αλλάξει στάση απέναντι σ’ ορισμένες παίκτριες.

Η κατηγορία εναντίον της Μέλντας

Η Μέλντα σήμερα “πήγε” σε εκδήλωση για κοσμήματα στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και προκλήθηκε έντονη συζήτηση για το εάν δέχεται βοήθεια για τα ρούχα που διαλέγει. Τα κορίτσια υποστήριξαν πως τα λουκ που επέλεγε στην αρχή είναι αντίθετα, από άποψη αισθητικής, μ’ αυτά που φέρνει τώρα και πως χωρίς βοήθεια τέτοια διαφορά δεν θα υπήρχε.

«Η γυναίκα που ανέφερα στο προηγούμενο επεισόδιο, δεν θα σε βοηθούσε, δεν θα ασχολούνταν μαζί σου» είπε η Ειρήνη στην Μέλντα, ανοίγοντας ένα νέο κύκλο έντασης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ