Survivor All Star: Οι καβγάδες, η απουσία του Ηλία Μπόγδανου και ο τέταρτος υποψήφιος

Σε δύσκολη θέση ήρθαν οι μπλε στο επεισόδιο της Τρίτης του Survivor All Star, αφού για ακόμη μια φορά έπρεπε να βγάλουν στον τάκο έναν παίκτη τους.

Οι Κόκκινοι τα κατάφεραν και πάλι και κέρδισαν και την τρίτη ασυλία, γεγονός που έφερε πολλές εντάσεις στο Συμβούλιο του Νησιού.

Η υποψηφιότητα του Νίκου Μπάρτζη έφερε φασαρίες, με αρκετούς να υποστηρίζουν ότι ήταν στημένο καθώς πρόκειται για έναν αρκετά δυνατό παίκτη που δεν είναι η ώρα του ακόμα να βγει από το παιχνίδι.

Το γεγονός ότι βγήκε υποψήφιος, σχολιάστηκε και από τις δύο ομάδες!

«Κατηγορούσαν τον Σπύρο ως τον μεγάλο κατσαρολάκια αλλά άλλοι μαγείρεψαν αυτή τη φορά. Και μαγείρεψαν και δεν τους βγήκε κιόλας. Έχουν μια ομάδα που αυτή τη στιγμή είναι διασπασμένη και δεν ξέρουν από πού να φύγουν. Ανυπομονώ να δω όταν θα χάσουν την επόμενη ασυλία, τί θα ψηφίσουν!», είπε μεταξύ άλλων η Αφροδίτη Σκαφίδα.

«Για 7η φορά υποψήφιος, γιατί αυτό είναι το παιχνίδι, ήταν μια επιλογή της ομάδας την οποία θέλοντας και μή αποδέχεσαι. Το θέμα είναι ότι θα πρέπει και ο κόσμος να σε αποδέχεται. Σε καμία περίπτωση δεν είναι τυχαίο ότι τρία άτομα ψήφισαν τον Μπάρτζη, είναι κανονισμένο, συμφωνημένο, μαγειρεμένο», είπε με τη σειρά του ο Σπύρος Μαρτίκας.

Οι Μπλε, μετά από πολλές εντάσεις σε αυτό το επεισόδιο του Survivor, έπρεπε να ψηφίσουν και πάλι έναν συμπαίκτη τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ηλίας Μπόγδανος δεν έδωσε το παρών στο συμβούλιο καθώς ήταν λίγο αδιάθετος και μάλιστα είχε και πυρετό και ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε γι΄αυτό τους παίκτες και των δύο ομάδων.

Τα νεύρα όλων ήταν τεταμένα και δεν έλειψαν και οι καβγάδες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ