Survivor All Star: Η ασυλία, το ατομικό παιχνίδι και ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ακόμη ένα επεισόδιο του Survivor All Star παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τετάρτης.

Γι’ άλλη μια φορά οι παίκτες της κόκκινης ομάδας κατάφεραν να κερδίσουν στο αγώνισμα της ασυλίας και να βρεθούν ως… θεατές στο Συμβούλιο του Νησιού, με τους μπλε να μπαίνουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία, ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες για το πώς θα κινηθούν από εδώ και στο εξής. Καλώς εχόντων των πραγμάτων μένουν εννιά άτομα στο παιχνίδι αλλά αν κάποια από τις δύο αποδυναμωθεί, το ατομικό παιχνίδι είναι πιο κοντά από ποτέ.

«Αν αποχωρήσω θα συμβεί το ενδεχόμενο του ατομικού. Δεν θέλω να το σκέφτομαι γιατί το σύμπαν ακούει.

Αν παραμείνω, χαίρομαι να γίνει κάτι τέτοιο γιατί εκεί θα φανεί η στρατηγική που είχα αναφέρει ξανά. Ο καθένας από εμάς θέλει να φτάσει ως το τέλος γιατί είναι μέσα στο παιχνίδι.

Πιστεύω ότι θα αποκτήσει ένα ενδιαφέρον το παιχνίδι γιατί μπορούμε να δούμε ο καθένας μας τη δυναμική του και το πώς θα φτάσει στον τελικό. Η φιλία για εμένα είναι μια πολύ δυνατή έννοια αλλά θα το δείξει η πορεία. Μπορεί να καταρρεύσει», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η κάλπη «μίλησε»

Στα της ψηφοφορίας, οι μπλε επέλεξαν να στείλουν στον τάκο τον Νίκο Μπάρτζη, με τον τελευταίο να κάνει λόγο για «οργανωμένο έγκλημα».

«Το περίμενα αυτό το αποτέλεσμα. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Συμπεριφορές άλλαξαν. Ξεκίνησε να γίνεται όλο αυτό το ατομικό, περίμενα ότι θα βγω.

Βάσει στρατηγικής αποδέχομαι την ψήφο μου και προχωράμε παρακάτω. Θεωρώ ότι όλοι είμαστε στο ίδιο επίπεδο, άλλωστε φαίνεται και στα αγωνίσματα που κατεβαίνουμε. Αγωνιστικό δεν το βλέπω καν.

Εκτός αν ψηφίζουν βάσει τελευταίας ομάδας, το βλέπω. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, θέλουν να σπάσουν τη δυάδα. Εμένα και τον Ασημακόπουλο και ήταν αναμενόμενη αυτή η ψηφοφορία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ