Survivor 2024 – trailer 18/2: Στα μαχαίρια ο Αλέξης Παππάς και ο Φάνης Μπολέτσης – «Είσαι γελοίος»

Ένα πάρα πολύ έντονο επεισόδιο του Survivor φαίνεται ότι θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές αύριο (18/2) το βράδυ. Διάσημοι και Μαχητές θα ξεπεράσουν τον εαυτό τους στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας.

Survivor 2024 – Spoiler 18/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας

Μάλιστα, δύο από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του παιχνιδιού θα συγκρουστούν κατά την διάρκεια του αγώνα, με την ένταση μεταξύ τους να συνεχίζεται και αργότερα.

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Παππάς και ο Φάνης Μπολέτσης, που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχουν προκαλέσει αίσθηση, με βάση το trailer θα έρθουν σε έντονη αντιπαράθεση. 

Ο Αλέξης Παππάς φαίνεται στο trailer να έχει πλησιάσει τον πάγκο των Μπλε και απευθυνόμενος στον Φάνη Μπολέτση να λέει: «Γελοίο με λες; Γελοίο με λες; Γιατί με λες γελοίο; Γιατί βρίζεις καταρχάς; Είμαι γελοίος; Γιατί; Σε έβρισα, σου είπα τίποτα άσχημο;».

Μάλιστα, ανάμεσα στους δύο παίκτες έχει μπει ο Σάββας Γκέντσογλου, ενώ παίκτριες των Μαχητών προσπαθούν να τραβήξουν τον Φάνη Μπολέτση. Κάποια στιγμή ο Μαχητής ακούγεται να ρωτάει τον Αλέξη Παππά εάν τον έβρισε και όταν ο Διάσημος του απαντά ότι τον είπε γελοίο, ο Φάνης Μπολέτσης λέει: «Είσαι!».

Η ένταση μεταξύ τους συνεχίζεται και μετά το τέλος του αγώνα, με τον Αλέξη Παππά να δηλώνει: «Απλά δεν θέλω να έχω καμία σχέση ούτε με τον Φάνη, αλλά και ούτε με όποιον χρησιμοποιήσει ξανά κάποια ανάλογη έκφραση. Ποτέ δεν έβρισα κανέναν, ποτέ δεν είπα κάτι άσχημο σε κανέναν».

«Το γεγονός ότι λες, ότι δεν έχεις χαρακτηρίσει κάποιον με αυτόν τον τρόπο όταν είναι το δεύτερό σου Survivor και έχεις αναφερθεί στον James ως καρκίνωμα… Δε νομίζω ότι έχεις το δικαίωμα να αναφέρεσαι σε εμένα», του ξεκαθαρίζει ο Φάνης Μπολέτσης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ