Σασμός – Spoiler: Η Εύα και ο Παύλος από σύμμαχοι γίνονται εχθροί

Ένα νέο spoiler δημοσιεύει το περιοδικό MyTV, για τη συνέχεια της σειράς “Σασμός”. Η Εύα και ο Παύλος από σύμμαχοι γίνονται εχθροί και ύστερα από πολλές αποκαλύψεις εκείνη καταλήγει στη φυλακή έπειτα από καταγγελία του.

Η Εύα, μετά τον θάνατο του Ευθύμη, εμφανίστηκε στην Κρήτη κρατώντας κρυφή την πραγματική της ταυτότητα, προκειμένου να εκδικηθεί για τον θάνατο του αδελφού της. Για να τα καταφέρει χρησιμοποιεί αδίστακτες μεθόδους και οι μοναδικοί άνθρωποι που εμπιστεύεται είναι ο Παύλος και ο Βαγγέλης.

Ο Παύλος προσπαθεί να την πείσει να φύγει και να σταματήσει τον πόλεμο με τους Σταματάκηδες. Ωστόσο, εκείνη όχι μόνο δεν τον υπακούει αλλά ερωτεύεται τον Γιώργο και δεν σκοπεύει να τον αφήσει να επιστρέψει στη Θοδώρα, φτάνοντας στο σημείο να της κόψει τα φρένα του αυτοκινήτου για να τη βγάλει από τη μέση.

Ο Παύλος αποφασίζει να στραφεί εναντίον της, καθώς αντιλαμβάνεται πως είναι ο μοναδικός που μπορεί να τη σταματήσει. Εκείνη καταλαβαίνει πως ο κλοιός σφίγγει γύρω της και νιώθει πως, αν μείνει στην Κρήτη, κινδυνεύει σύντομα να συλληφθεί. Έτσι, οργανώνει μεθοδικά να δραπετεύσει από την Ελλάδα με σκάφος και προορισμό μία χώρα των Βαλκανίων.

Η γυναίκα ενημερώνει τον Βαγγέλη για τις κινήσεις της κι εκείνος με τη σειρά του αποκαλύπτει τα πάντα στον Παύλο. Παρά την αγάπη του για εκείνη, ο Παύλος πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και καταδίδει την Εύα για τη δολοφονική επίθεση εναντίον της Θοδώρας αλλά και για τη βόμβα στο αυτοκίνητο του Μαθιού. Αμέσως σημαίνει συναγερμός και στήνεται μία τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό της.

Η Εύα πέφτει στα χέρια της αστυνομίας, οδηγείται για ανάκριση και οι κατηγορίες που τη βαραίνουν δεν αφήνουν κανένα περιθώριο. Συλλαμβάνεται και καταλήγει στη φυλακή. Μάλιστα, πρόκειται να περάσει εκεί σχεδόν το υπόλοιπο της ζωής της. Όταν μαθαίνει πως ο Παύλος είναι αυτός που την πρόδωσε, εξοργίζεται και ορκίζεται να τον εκδικηθεί έσω και μέσα από τη φυλακή…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ