Survivor 2024 – Spoiler 18/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας

Με κομμένη την ανάσα περιμένουν  οι τηλεθεατές το αυριανό (18/2) νέο επεισόδιο του Survivor. Οι δύο ομάδες δείχνουν διψασμένες για τη νίκη, την ίδια  ώρα που το κλίμα μεταξύ τους είναι βαρύ.

Στο προηγούμενο επεισόδιο τέσσερις παίκτριες των Κόκκινων ήταν υποψήφιες προς αποχώρηση. Τελικά την πόρτα της εξόδου του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, είδε η Ζωή Ασουμανάκη, η  οποία και έχασε στον αγώνα αποχώρησης.
«Έβαλα ότι είχα και δεν είχα στο run, δεν είμαι αθλήτρια. Έβαλα τα δυνατά μου, έκανα ότι μπορούσα και χαίρομαι πάρα πολύ που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους εδώ» τόνισε, μεταξύ άλλων, η παίκτρια των Διασήμων.

Η ομάδα που κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας

Στο αυριανό επεισόδιο οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Διάσημοι και Μαχητές αναμένεται να τα δώσουν όλα προκειμένου να μην  χρειαστεί να βγάλουν στον τάκο κάποιον συμπαίκτη τους.
Σύμφωνα με τα spoiler που έχουν κυκλοφορήσει, οι Μαχητές θα συνεχίσουν τις καλές τους εμφανίσεις, κερδίζοντας τον πρώτο αγώνα ασυλίας. Έτσι οι Διάσημοι θα κληθούν στο “Συμβούλιο του Νησιού” να διαλέξουν ποιος συμπαίκτης τους θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ