Survivor 2024 – James Καφετζής: Η πρώτη του εβδομάδα στο παιχνίδι και ο… χαμός στο Twitter

Την περασμένη Κυριακή επέστρεψε στο Survivor ένας από τους πιο γνωστούς παίκτες του παιχνιδιού, ο James Καφετζής. Το τηλεοπτικό κοινό τον γνώρισε μέσα από το Survivor του 2021, το οποίο και είχε κερδίσει ο Σάκης Κατσούλης.

Τότε, ο παίκτης των Μαχητών ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες, με την οικειοθελή του αποχώρηση να στεναχωρεί μεγάλος μέρος του κοινού που παρακολουθεί φανατικά το Survivor.

Το όνομα του James Καφετζή είχε ακουστεί και για το Survivor All Star, πέρυσι, όμως δεν τελικά συμμετείχε. Φέτος διέρρευσε από νωρίς η επιστροφή του στο Survivor, παρ’ όλα αυτά ο ίδιος δεν κατάφερε να μπει από την αρχή κάτι που απογοήτευσε τους θαυμαστές του.

«Τα είχαμε βρει παντού. Οι συζητήσεις μας έγιναν γύρω στις 20 Δεκεμβρίου και ενώ τα είχαμε βρει όλα, μάλλον λογαριάσαμε χωρίς τον ξενοδόχο. Με έστειλαν να κάνω κάτι ιατρικά και στις αιματολογικές μου κάτι είχε βρεθεί, οπότε έκανα επαναληπτικές και ο γιατρός δεν υπέγραφε να μου δώσει το οκ για να πάω. Μου είπαν αν θέλω να πάω με δική μου ευθύνη και ενώ στην αρχή το σκέφτηκα, στο τέλος αποφάσισα να μην το κάνω», είχε πει σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στις 4ης Ιανουαρίου.

Στη συνέχεια ο πρώην παίκτης είχε εξηγήσει: «Προτού ξεκινήσουμε τις συζητήσεις με την παραγωγή, εγώ ήδη είχα κανονίσει να πάω ενάμιση μήνα στο Τόκιο στην καλύτερη σχολή sushi master και να κάνω αυτό και τα είχα κλείσει όλα και δεν τα είχα ακυρώσει. Επιστρέφω 10 Φλεβάρη. Δεν το αποκλείω να πάω αργότερα».

Η επιστροφή του

Τελικά, η ευχή πολλών τηλεθεατών του Survivor έγινε πραγματικότητα και αρχές Φεβρουαρίου ανακοινώθηκε τόσο η είσοδος του James Καφετζή, όσο και της Σταυρούλας Χρυσαειδή.

Σε δηλώσεις του λίγο πριν μπει στο παιχνίδι, ο παίκτης των Μαχητών είχε αναφέρει: Δεν έχω άγχος γιατί το έχω ξανακάνει και πάνω κάτω ξέρω τι θα συναντήσω, οπότε είναι ευκολότερο αυτή την φορά σίγουρα. Θα το απολαύσω περισσότερο, δηλαδή και με το ψαροντούφεκο θα πηγαίνω, θα κάνω και το μπάνιο μου.

Αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ είναι το πρωί όταν ξυπνούσα και καθόμουν εκεί με την ησυχία μου, επειδή κοιμόντουσαν όλοι, γιατί εγώ ξυπνούσα πολύ νωρίς και να απολαμβάνω αυτή την ηρεμία. Έχει πανέμορφα ηλιοβασιλέματα εκεί πέρα.

Δε νομίζω ότι υπάρχει κάτι που να φοβάμαι στην ζούγκλα, ούτε τον Αλέξη Παππά. Τον έχω στο 1-0, τώρα θα πάει 1-1 ή θα πάει 2-0;».

«Δεν έχω δει γεμάτα επεισόδια. Έχω καθίσει γύρω στις τρεις φορές να δω ένα επεισόδιο. Επειδή είχα πάει στην Ιαπωνία που ήμουν επτά ώρες μπροστά, έπαιζε στις τέσσερις το πρωί», είχε προσθέσει.

Επίσης, είχε σημειώσει ότι: «Είναι ενδιαφέρον που δεν υπάρχει ψηφοφορία. Όταν όμως ψηφίζει ο κόσμος, πορώνεται παραπάνω και στηρίζει έναν παίκτη. Ο James του 2021 ήταν όπως είμαι τώρα απροετοίμαστος, ήμουν 98 κιλά τώρα είμαι 100. Πηγαίνω όσο με βγάλουν οι κανόνες του παιχνιδιού. Δεν έχω σκεφτεί να φύγω νωρίτερα, πάω και όπου βγει».

Η πρώτη εβδομάδα στο παιχνίδι

Στην πρώτη του εβδομάδα στο παιχνίδι ο James Καφετζής δεν κατάφερε να προσφέρει αρκετά στο αγωνιστικό κομμάτι. Όμως, ο παλιός γνώριμος του παιχνιδιού, έχει δώσει ήδη πολλά στο ριάλιτι μέρος του Survivor.

Στο X (πρώην Twitter) το Survivor έχει δυνατή παρουσία και πολλοί από τους τηλεθεατές που παρακολουθούν το παιχνίδι, καταθέτουν τις απόψεις τους στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Εκεί, το όνομα του James Καφετζή ακούγεται πολύ, ενώ η επιστροφή του έχει σχολιαστεί θετικά από το μεγαλύτερο ενδεχομένως μέρος του κοινού.

Δείτε μερικά από τα tweets των τηλεθεατών:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ