Γιώργος Λαμπάτος: Με πλησιάζουν και μου δίνουν χρήματα, ό,τι έχει ο καθένας, 50-60 ευρώ

Ο Γιώργος Λαμπάτος παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, με αφορμή τις δύσκολες στιγμές που περνά. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πρόσφατο χειρουργείο που υποβλήθηκε, αλλά και την οικονομική του κατάσταση.

Πώς είστε στην υγεία σας μετά το χειρουργείο που κάνατε;

Τώρα προσπαθώ να σταθώ ξανά στα πόδια μου. Έκανα μια επέμβαση στο ισχίο. Το πρόβλημα αυτό με ταλαιπωρούσε δυο χρόνια και μου κόστισε και στη δουλειά και στις δημόσιες σχέσεις μου. Δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις που θέλει ένα θεατρικό έργο. Περίμενα τόσο καιρό γιατί δεν είχα τα χρήματα να πάω σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο, να πληρώσω 4000 που έκανε αυτή η επέμβαση. Ευτυχώς πήγε καλά. Ο κόσμος έχει έρθει πολύ κοντά μου. Με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ, με έχουν πάρει από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Το κινητό μου χτυπάει συνέχεια.

Τον τελευταίο καιρό μάθαμε δυσάρεστα πράγματα για εσάς και την οικονομική σας κατάσταση, τώρα πώς τα φέρνετε βόλτα;

Τι να πρωτοπληρώσεις με τα 220 ευρώ που παίρνω ως επίδομα; Δουλειά ζήτησα και όχι ελεημοσύνη. Επιβιώνω με το ΚΕΑ των 150 ευρώ το μήνα συν το επίδομα ενοικίου που είναι 70 ευρώ. Μένω σε ένα σπιτάκι 15 τετραγωνικών στην Αχαρνών που έχω βρει. Περνάνε οι μήνες και τα ενοίκια τρέχουν. Μου είχαν κόψει το ρεύμα για ενάμιση χρόνο. Τώρα μετά την δημοσιότητα που πήρε το θέμα μπορώ να πω ότι δέχομαι βοήθεια από παντού. Ακόμη και από τα συνεργεία των καναλιών που έρχονται για να μου πάρουν συνέντευξη. Πριν ξεκινήσουμε με πλησιάζουν και μου δίνουν χρήματα, ότι έχει ο καθένας, 50-60 ευρώ! Έχω εκτιμήσει πολύ την αγάπη του κόσμου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ