Survivor 2024 – Έλενα Αμανατίδου: «Ακόμα κλαίω για την αποχώρησή μου»

Η Έλενα Αμανατίδου την προηγούμενη εβδομάδα αποχώρησε από το Survivor. Η πρώην παίκτρια των Διασήμων μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου και δήλωσε πως ακόμα κλαίει για την αποχώρησή της.

Αρχικά, η Έλενα Αμανατίδου είπε: «Ακόμα κλαίω για την αποχώρησή μου, πλησιάζει το βράδυ και λέω ότι δεν το πιστεύω πως δεν μένω στην καλύβα. Τι να γίνει; Δεν έμπαινε ο κρίκος, κάποια στιγμή άρχισα να πιστεύω ότι είχε ένα πλεξιγκλάς εκεί και δεν θα μπει ποτέ. Έπαθα σοκ, ζητούσα από τον Θεό να μου δώσει δέκα λεπτά, να γυρίσει τον χρόνο πίσω».

Σχετικά με το γεγονός πως η Κατερίνα Δαλάκα επέλεξε να βγάλει υποψήφια προς αποχώρηση την Χρύσα Χατζηγεωργίου, η Έλενα Αμανατίδου ανέφερε: «Η Δαλάκα έτσι σκέφτηκε, όταν έχεις το MVP μπορείς να σκεφτείς όσο στρατηγικά θέλεις.

Δεν πρόλαβα να συζητήσω μαζί της για το ποιον θα δώσει. Πολλοί πιστεύαμε και μου το είχαν πει και οι Μπλε, ότι η Κατερίνα θα δώσει την Μαριλίνα. Νομίζω ότι την δεδομένη χρονική στιγμή δεν έπρεπε να δώσει την Χρύσα, γιατί καλώς ή κακώς υπήρχαν και άλλες επιλογές από τις Μπλε».

«Η Ασημίνα έκανε προπόνηση στην Αντωνά στον στόχο, εμένα δεν μου έδειξε», δήλωσε.

«Κάνουν παρέα μόνοι τους»

Ακόμα, εξήγησε πως: «Η Κατερίνα είναι ακριβώς όπως φαίνεται. Θα σου μιλήσει, θα σου δώσει συμβουλές για τους αγώνες και έκανε παρέα με αυτούς που κάνει παρέα γενικά. Είναι γενικά μία τριάδα που κάνουν παρέα μόνοι τους, σα να μην θέλουν να είσαι εκεί.

Είναι ο Σάββας, ο Παππάς και η Κατερίνα. Με το που πήγα την πρώτη μέρα, κάνουμε μία βόλτα με την Κατερίνα και έρχεται ο Αλέξης και λέει σε εμένα και τον Θοδωρή: «Συγγνώμη, άμα δεν σας πειράζει να μας αφήσετε λίγο μόνους». Εκεί παίρνω πρέφα ότι δεν θέλουν να πλησιάζουμε».

«Ο Αλέξης με ψάρωνε, φοβόμουν να του μιλήσω, σαν να μου έβαζε ένα τείχος», συμπλήρωσε.

«Η Ασημίνα είναι άλλο παιδί από αυτό που φαίνεται. Νομίζω ότι έξω φαίνεται άγρια», σημείωσε η Έλενα Αμανατίδου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ