Στα σύνορα: Το σχέδιο και το δείπνο με τον Μητροπολίτη

Νέο διπλό επεισόδιο της σειράς «Στα Σύνορα» έρχεται την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 20:50!

Επεισόδιο 15  

Στο δείπνο με τον Μητροπολίτη, η Γιαννούλα προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει μια ευκαιρία να του μιλήσει, αλλά εκείνος προτιμάει να κουβεντιάζει με τον Ηρακλή. Ο Αντώνης συνειδητοποιεί τι απεικονίζει το σχέδιο στα πιάτα και, από το φόβο του να μην το καταλάβει ο Μητροπολίτης, εισβάλλει στο δείπνο  και αρχίζει να φέρεται αλλόκοτα.

Τελικά, καταφέρνουν να μην προδοθούν, αλλά μόλις ο Μητροπολίτης βγαίνει από το σπίτι, ο Στέφανος τον χτυπάει κατά λάθος με το αυτοκίνητο.  Ο διαγωνισμός για τους δασοπυροσβέστες βρίσκεται σε εξέλιξη και οι υποψήφιοι προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις δοκιμασίες.

Τελικά, παρά τα πολλά εμπόδια που τού βάζουν, ο Ηρακλής καταφέρνει να βγει νικητής και, επιπλέον, να βοηθήσει και τον τραυματισμένο Νικόλα. Παρόλα αυτά, ο Στέλιος τον ενημερώνει ότι τους απομένει και η τελική δοκιμασία…

Επεισόδιο 16

Ο Στέλιος αποφασίζει ότι μετά την ισοπαλία, που σημειώθηκε στους προηγούμενους αγώνες, νικητής θα είναι αυτός που θα καταφέρει να κλέψει τα γαλόνια του Περικλή. Αν και αρχικά ο Ηρακλής διαφωνεί με αυτήν τη δοκιμασία, τελικά δέχεται.

Στο μεταξύ, η Ιωάννα, που έχει ελέγξει τα λογιστικά βιβλία του Βαγγέλη και έχει βρει πολλά λάθη, απαιτεί να τα διορθώσουν και αυτό το επωμίζεται αναγκαστικά ο Σωτήρης. Η Ελένη, απογοητευμένη από τη ζωή της στο χωριό, σκέφτεται να μετακομίσει μακριά από όλους, βρίσκοντας μία δουλειά στα Γιάννενα.

Ο Ηρακλής, προκειμένου να κλέψει τα γαλόνια, πηγαίνει στο σπίτι του Περικλή, ως καλεσμένος για φαγητό. Η πληροφορία αυτή φτάνει στα αυτιά των υπολοίπων και αποφασίζουν να  προλάβουν τον Ηρακλή και να τα κλέψουν πρώτοι. Καμία  προσπάθεια, όμως, δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα…

 

Πρωταγωνιστούν: Υρώ Μανέ (Γιαγιά Γιαννούλα Περδικιώτη), Κώστας Κόκλας (Στέλιος Καραβοκύρης), Νίκος Πουρσανίδης (Ηρακλής Καλτσάς), Λίλα Μπακλέση (Ιωάννα Καραβοκύρη), Σπύρος Πούλης (Αντώνης Φατούρος), Κώστας Αποστολάκης (Βαγγέλης Τσαούσης), Βαλέρια Κουρούπη (Ολυμπία Καραβοκύρη), Γιάννης Μποσταντζόγλου (Μελέτης Μπάρλας), Ρένος Ρώτας (Σωτήρης Τσαούσης), Πάρις Θωμόπουλος (Πατέρας Αριστείδης), Έλενα Ασημακοπούλου (Καίτη Φατούρου-Τσιτσιμπλιού), Βασίλης Τριανταφύλλου (Νικόλας Μπάρλας), Γιάννης Στεφόπουλος (Περικλής Σαμπάνης), Σύνθια Μπατσή (Μπαρντάνα Τσαούση),  Δανάη Τάγαρη (Φανή Καραβοκύρη), Άννα Παυλίδου (Ελένη Καραβοκύρη), Γιάννης Λάφης (Έντι Τσαούσης), Χριστίνα Μηλιού (Ιφιγένεια Μπάρλα), Άγγελος Νεράντζης (Στέφανος Φατούρος), Βασίλης Γιακουμάρος (Ντίνος), Μαίρη Μπατή (Ελόνα)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ