Σίσσυ Χρηστίδου- Αλέξης Κούγιας: Χαμός στον “αέρα” του “Χαμογέλα και πάλι”- “Δεν ντρέπεστε λίγο;”

Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και Πάλι», όπου μίλησε ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο ποινικολόγος “αρπάχτηκε” με την Σίσσυ Χρηστίδου, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση. 

Ο κ. Κούγιας επικεντρώθηκε στην Τζέφ Μοντάνα, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση της παρουσιάστριας που του επισήμανε ότι το θέμα είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης. “Ας μην σταθούμε στην Τζεφ, δεν είναι η Τζεφ το θέμα μας” του είπε.

Ωστόσο, ο γνωστός δικηγόρος επέμεινε, με την Σίσσυ Χρηστίδου να σχολιάζει:  “Εσείς έχετε βγει στην εκπομπή να καταγγείλετε την Τζεφ; Δεν σας έχουμε ρωτήσει για την Τζεφ. Μπορούμε να προχωρήσουμε λίγο την κουβέντα;”.

“Δεν ντρέπεστε λιγάκι να πείτε ότι εγώ βγήκα στην εκπομπή; Που με παρακαλάτε όλη μέρα να βγω στην εκπομπή; Δύο μέρες” της απάντησε ο κ. Κούγιας.

“Μα, δεν σας είπαμε να μιλήσουμε για την Τζεφ, για την υπόθεση θέλουμε να μιλήσουμε” ανταπάντησε η παρουσιάστρια.

Μιλώντας για την  Τζεφ Μοντάνα, ο ίδιος τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι “το δικαστήριο δεν είναι κέντρο διερχομένων. Εμφανίστηκε η Τζεφ Μοντάνα και υποστήριξε ότι είναι μάρτυρας κατηγορίας, κάτι που δεν ισχύει. Δεν έχει μπει μέσα στο δικαστήριο. Κάθεται έξω στο προαύλιο και φωτογραφίζεται. Ο δικηγόρος που σήμερα μιλάει για τα δικαιώματα των διεμφυλικών, τον παρουσιάζει στον κατάλογο των μαρτύρων ως Τζεφ Ασημακόπουλο. Αυτός ο κύριος είναι κάθε μέρα στο δικαστήριο, δεν είναι μάρτυρας, δεν του επιτρέπει να μπει κανείς, και όλα τα μέσα ενημέρωσης τον παρουσιάζουν”.

Τα αίματα στη συνέχεια “άναψαν” ακόμη περισσότερο, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή ο Αλέξης Κούγιας να… αποχαιρετήσει. “Χάρηκα πολύ να έχετε μια πολύ ωραία εκπομπή”.

“Μας πήρε ενάμιση χρόνο να μας το κλείσει, ήμασταν οι μόνοι που δεν μας το είχε κλείσει. Ας το κλείσει και σε εμάς” ανέφερε η παρουσιάστρια.

Δείτε την ένταση στον αέρα του MEGA

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ