Σασμός – Spoiler: Πεθαίνει η Βασιλική – Πότε μαθαίνει ο Νικηφόρος την αλήθεια για τον Μαθιό

Στο περιοδικό «7 μέρες TV» μίλησε η Σάντυ Χατζηιωάννου, η οποία έκανε αποκαλύψεις για τις εξελίξεις στη σειρά «Σασμός».

Η τηλεοπτική Τζένη αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Νικηφόρο, ο οποίος σύμφωνα με το βιβλίο θα μάθει στο τέλος πως ο Μαθιός σκότωσε τον πατέρα του. Παράλληλα η ηθοποιός αποκάλυψε πως η Βασιλική πρόκειται να πεθάνει.

Η Τζένη θα παραμείνει με τον Νικηφόρο;

Η Τζένη θα περάσει στο Μαθηματικό της Αθήνας, αλλά αυτό δεν θα την κάνει να χωρίσει από τον Νικηφόρο, που θα πάει να σπουδάσει Γεωπονική στο Ηράκλειο. Τα παιδιά αυτά θα περάσουν μεγάλη στεναχώρια. Οι γονείς της Τζένης την παίρνουν τηλέφωνο και της λένε να πάει να τους βρει στον Καναδά, όπου είναι μετανάστες. Να φύγει, δηλαδή, από τον τόπο της για να ζήσουν μια όμορφη ζωή όλοι μαζί στον Καναδά. Η Τζένη θα έρθει σε μεγάλο δίλημμα, μιας και είναι η oικογένεια της. Αλλά αυτά τα δυο παιδιά αγαπιούνται πολύ για να χωρίσουν. Ο Νικηφόρος την αγαπά πολύ και εκείνη ξέρει ότι άλλον Νικηφόρο στη ζωή της, τόσο καλό παιδί που να την αποδέχεται και να τη συγχωρεί, δεν πρόκειται να βρει. Ξέρει ότι μπορεί να βασιστεί επάνω του.

Η Τζένη απειλήθηκε από τον Άγη, βίωσε πράγματα σκληρά, ντροπιάστηκε, έζησε με το φόβο μη βγουν οι ερωτικές σκηνές τους .στη φόρα, αλλά μίλησε και μπράβο της! Εμπιστεύτηκε τον Νικηφόρο και δεν έγινε έρμαιο αυτού του εκβιαστή. Πολλές φορές δεν ήξερα πώς θα άγγιζα το ρόλο με όλα αυτά που περνούσε αυτή η κοπέλα. Απλώς την υποδυόμουν, δεν ήθελα να το διαχειριστώ. Σκεφτόμουν τι θα έκανα αν αντιμετώπιζα εγώ μια τέτοια κατάσταση. Μετά το σοκ, θα έσπαγα και θα μιλούσα. Όλοι οι άνθρωποι φοβούνται. Ο Μανόλης στη σειρά δεν φοβάται τον Μαθιό; Το υπαρξιακό θέμα του θανάτου δεν το λύνουμε ποτέ. Άρα, ο φόβος είναι φόβος για το θάνατο.

Γιατί η Τζένη δεν μίλησε πιο νωρίς; Στην αστυνομία ή έστω στη γιαγιά της;

Ας μην κρίνουμε -δεν χρειάζεται- το πότε τα θύματα βρίσκουν το θάρρος να μιλήσουν. Είδατε και με το #ΜeΤοο τι έγινε. Τα θύματα μιλούν όποτε μπορούν, χωρίς φόβο και ντροπή, και σηκώνουν ανάστημα. Κάποια όμως δεν τολμούν να μιλήσουν ποτέ, σαν να έφταιγαν εκείνα για ό,τι υπέστησαν. Χρειάζεται μεγάλη εσωτερική δύναμη για να εκτεθείς τόσο προσωπικά. Φοβάσαι τα σχόλια του κόσμου, της κοινωνίας και έτσι δέχεσαι να υπάρχεις μέσα σε μια κακοποιητική σχέση. Η Μαίρη στη σειρά, η καλύτερη φίλη της Τζένης, είναι θολωμένη από έρωτα και δεν καταλαβαίνει τι κάθαρμα είναι ο Άγης, Αν, όμως, αυτός ξαναγυρίσει στην Κρήτη, θα καταλάβει τι αλήτης είναι. Τώρα δεν ακούει κανέναν.

Τι είναι η Τζένη για τον Νικηφόρο;

Ένα στήριγμα ελπίδας και χαράς. Αυτό το παιδί ζει τραγικά τη δολοφονία του πατέρα του και αυτό εντείνεται από το γεγονός ότι ο φονιάς παραμένει ασύλληπτος. Η Τζένη ωριμάζει κοντά του. Κάθε φορά που βρίσκονται μαζί η Τζένη και ο Νικηφόρος,-ξεχνιούνται από όσα τραγικά συμβαίνουν γύρω τους. Ο Νικηφόρος θα χάσει και τη μάνα του και, σύμφωνα με το βιβλίο, θα μάθει στο τέλος ποιος ήταν ο φονιάς του πατέρα του, δηλαδή ο Μαθιός. Ο Μανόλης, ο παιδικός του φίλος, φοβάται να πει την αλήθεια, ξέροντας την αγάπη που έχει ο Νικηφόρος στον Μαθιό. Δεν θέλει να τον αποτρελάνει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ