The Voice: Ο skipper που έχει κλέψει την καρδιά της κόρης του Σάκη Ρουβά

Ένας διαγωνιζόμενος στο “The Voice” φαίνεται να ήταν γνώριμος του Σάκη Ρουβά, αφού η μικρή Αριάδνη είναι ερωτευμένη μαζί του.

Ο Κρίστιαν, που ερμήνευσε Elvis Prisley, ήταν παλιός γνώριμος του Σάκη Ρουβά, καθώς είχαν κάνει διακοπές μαζί το καλοκαίρι.

Ο Κρίστιαν φάνηκε αρκετά αγχωμένος κατά την διάρκεια της ερμηνείας του, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, για να τον εμποδίσει να πάρει ένα χρυσό εισιτήριο για την επόμενη φάση του The Voice, με την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Μάλιστα, ο αγαπημένος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι η κόρη του η Αριάδνη έχει τρελαθεί με τον Κρίστιαν και της έχει πάρει τα μυαλά.

«Περίμενα να τραγουδήσεις κάτι από αυτά που τραγουδούσες στις διακοπές. Εγώ έχω ένα καταμαράν, που κάνω διακοπές με την οικογένεια μου το καλοκαίρι. Ο Christian είναι skipper και είναι εκείνος, που έχει πάρει τα μυαλά της κόρης μου της Αριάδνης, Δεν τραγούδησες τόσο καλά όσα τραγουδούσες το καλοκαίρι. Αλλά είσαι πάρα πολύ καλός. Είμαστε στην Κύθνο και έχει 5 με 6 μποφόρ και μας χαλάει μια από τις δυο μηχανές και έμπαινε όλο το νερό μέσα, και στην μπροστινή πλευρά κάθονται τα παιδιά και έβαλαν στα παιδιά σωσίβια και τα έβαλαν μέσα. Εκεί δεν είχες κανένα άγχος. Εγώ σε άκουσα να τραγουδάς, σου είπα να έρθεις εδώ και σε περίμενα, θέλουμε όμως πολύ δουλειά. Σε θυμάμαι διαφορετικά, αλλά θα τα φτιάξουμε όλα»

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ