Πέγκυ Ζήνα: Θα ήθελα να δω τον εαυτό μου ως παρουσιάστρια

Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε για τα επαγγελματικά σχέδιά της ως καλεσμένη στην εκπομπή MEGA STAR, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι τώρα που ξεκινά τις εμφανίσεις σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας κράτησε από τους προηγούμενους καλλιτέχνες αντικείμενά τους για την ενέργειά τους.

Η Πέγκυ Ζήνα, λοιπόν, αποκάλυψε ότι στο μαγαζί που ξεκινά τώρα τις εμφανίσεις της, κράτησε “το καμαρίνι του Γιάννη Πάριου, που είμαστε γεννημένοι και την ίδια μέρα, 8 Μαρτίου, και τον θεωρώ τον σημαντικότερο Έλληνα ερωτικό τραγουδιστή” ενώ πρόσθεσε ότι “και από το καμαρίνι του Τόλη Βοσκόπολου πήρα το ρολόι του μόνο και μόνο για να κουβαλάω την ενέργεια του γιατί τον αγαπούσα πάρα πολύ και θεωρούσα ότι ήταν ο μεγαλύτερος σταρ που πέρασε από την Ελλάδα”.

Στο ερώτημα αν θα ήθελε να δει τον εαυτό της στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια ή ως κριτής η Πέγκυ Ζήνα είπε: “Ως παρουσιάστρια τελεία. Αν είναι κάτι που να μου τραβάει το ενδιαφέρον, είμαι άνθρωπος που αγαπάει πολύ την τηλεόραση. Με την κάμερα αισθάνομαι οικειότητα, δεν είμαι άνθρωπος που δεν αγαπάει την κάμερα και την τηλεόραση. Και μ’ αρέσουν όλες οι εκπομπές γιατί καθεμία έχει τον χώρο και τον χρόνο της” τόνισε η γνωστή τραγουδίστρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ