Σασμός: Πάρτι στο Twitter με την Βασιλική, τον Μαθιό και τον Νικηφόρο

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν οι τηλεθεατές τη δραματική σειρά του Alpha “Σασμός”. Οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη με τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς να αγωνιούν για τους αγαπημένους τους ήρωες.

Η Βασιλική και ο Μαθιός έχουν περάσει από σαράντα κύματα για να είναι μαζί. Οι δυσκολίες που έχουν ζήσει και η αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλον, έχουν κάνει πολύ μεγάλος μέρος του κοινού να τους αγκαλιάσει και να τους θέλει οπωσδήποτε μαζί.

Το ζευγάρι μόλις έχει συνέλθει, αφού στην αρχή της σεζόν τους είδαμε τραυματισμένους στο νοσοκομείο. Μάλιστα έγινε και η μεγάλη αποκάλυψη που οι τηλεθεατές περίμεναν, με τους Μαθιό και Νικηφόρο να μαθαίνουν πως είναι πατέρας και γιος.

Μπορεί στα πρώτα επεισόδια του τρίτου κύκλου να είδαμε τον Νικηφόρο σε έξαλλη κατάσταση να τάσσεται εναντίον της Βασιλικής και του Μαθιού, όμως ο χρόνος απ’ ότι φαίνεται γιατρεύει τις πληγές και σήμερα ο νεαρός Σταματάκης επανασυνδέθηκε με την οικογένειά του.

Η αλλαγή στάσης του Νικηφόρου, έφερε μεγάλη χαρά στην Βασιλική και τον Μαθιό και όπως ήταν φυσικό και στους υποστηρικτές τους και χρήστες του X (πρώην Twitter), που έσπευσαν στην εφαρμογή για να εκδηλώσουν την χαρά τους, αλλά και να δείξουν την δυσανασχέτησή τους απέναντι σε spoilers που κάνουν λόγο για θάνατο του Νικηφόρου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ