Γιάννης Βογιατζής: Συγκινεί για την Μαίρη Χρονοπούλου – «Σε χρειαζόμαστε, να είσαι καλά καμάρι μου»

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”, μετά το ατύχημα που είχε στο σπίτι της το μεσημέρι της Κυριακής (1/10). Με τον Γιάννη Βογιατζή έχουν συνεργαστεί πολλές φορές. Ο ηθοποιός μίλησε για την Μαίρη Χρονοπούλου σε συνέντευξη που προβλήθηκε σήμερα (5/10) στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

«Την ξέρω πολύ καλά και από τον κινηματογράφο και από το θέατρο τη Μαίρη. Είναι πάντα όμως ένας πολύ δυναμικός άνθρωπος, είναι πολύ δυνατή γυναίκα, νομίζω θα τα καταφέρει οπωσδήποτε, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πηδήσει και αυτό το εμπόδιο η Μαίρη» είπε στην αρχή ο Γιάννης Βογιατζής.

«Είναι ένας χρυσός άνθρωπος, πολύ καλά μορφωμένος, σπουδαγμένος, με πολύ ταλέντο και πολύ θέληση και είναι από αυτό που λέμε «μια απόλυτα δυναμική γυναίκα». Δεν έχει καμία σχέση με γυναικούλα, καμία σχέση. Είναι πάρα πολύ δυνατός άνθρωπος, γι’ αυτό της εύχομαι από το βάθος της καρδιάς μου να είναι περαστικό αυτό που περνάει και να μας επανέλθει πάλι εκεί που ήταν και εκεί που της αξίζει» ανέφερε.

«Μαιρούλα μου με την αγάπη μου και νομίζω ότι αντιπροσωπεύω όλη αυτή τη γενιά την παλιά την δικιά μας… Με την αγάπη μου και τον σεβασμό μου να πηδήσεις και αυτό το εμπόδιο και να μας ξανάρθεις κοντά μας, σε χρειαζόμαστε, να σαι καλά καμάρι μου» κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ