Θέμης Αδαμαντίδης: Λύγισε μιλώντας για τους γονείς του – «Τους έχω αγαπήσει περισσότερο απ’ ό,τι τους έδειξα στη ζωή μου»

Στη Δανάη Μπάρκα παραχώρησε συνέντευξη ο Θέμης Αδαμαντίδης. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τον Στέλιο Καζαντζίδη, τα παιδιά του και τους γονείς του.

«Το τραγούδι ήταν αυτό που είχα επιλέξει να κάνω από πολύ μικρή ηλικία και ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα τα καταφέρω. Η οικογένειά μου δεν έφερε αντίρρηση όταν τους είπα ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι. Ίσα ίσα η μητέρα μου με βοήθησε, με ακολουθούσε εκεί που δεν μπορούσα να πάω μόνος μου. Έπρεπε να συνοδεύομαι, ήμουν σε πολύ μικρή ηλικία 13/14 ετών. Από 14 ετών τραγουδούσα επαγγελματικά. Λόγω της δουλειάς μου έχασα τα γράμματα. Αντί να χαθώ μέσα στα γράμματα, χάθηκα στα μαγαζιά» ανέφερε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

«Ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν πρότυπό μου. Ίσως και αυτό να με βοήθησε, γιατί τον λάτρεψα ως καλλιτέχνη και άνθρωπο. Προσπάθησα να μπω στη ψυχοσύνθεσή του και να τραγουδήσω τα τραγούδια του όσο γινόταν πιο κοντά. Πολλές φορές αισθανόμουν να μου συμβαίνουν εμένα αυτά που τραγουδούσε. Μου είχε πει μια φορά “Αυτά που τραγουδάς είναι καλά, αλλά είσαι ψάρι έξω από τα νερά σου. Εσύ είσαι λαϊκός τραγουδιστής, τραγούδα λαϊκά τραγούδια”» είπε για τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Η δύσκολη επαγγελματική περίοδος και τα ΜΜΕ

«Υπήρξε περίοδος που επειδή δεν πήγαινα καλά επαγγελματικά, έφτασα στο σημείο να πω να κάνω κάποια άλλη δουλειά. Εντάξει, ήταν περαστικό. Αν κάποιος ρωτήσει τι είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης, δεν θα ήθελα τόσο να ακουστεί ότι είχε/έχει μια καλή φωνή, αλλά ότι θέλω πάντα το καλό του κόσμου. Δεν μπορώ να φανταστώ να ενοχλήσω κάποιον άλλον, όταν δεν με πειράζει, δεν με ενοχλεί.

Τα μέσα μου έχουν φερθεί ωραία πολλές φορές, αλλά άλλες φορές συνεχίζουν πράγματα που δεν ισχύουν για να κάνουν και αυτοί την δουλειά τους. Εκεί μου την χαλάει περισσότερο. Έχω πάρει τηλέφωνο πολύ παλιά. Πήγαινα για μία άλλη υπόθεση και ήθελαν να με σταματήσουν για να με ρωτήσουν κάτι άλλο που είναι πολύ κουτσομπολίστικο και μου χρέωσαν μία κίνηση που έκανα με το χέρι, ενώ έπαιζε το βιντεάκι πιο γρήγορα» εξήγησε στη συνέχεια.

Η σχέση με τα παιδιά και οι γονείς του

«Έγινα ο μπαμπάς μου. Δεν έχω φωνάξει στα παιδιά μου ποτέ, πάντα σεβόμουν αυτό που θέλανε. Θα ήθελα να πω όμως ότι ναι μεν δεν τους χάλαγα χατίρι, αλλά έχω κάνει και κάποιος λάθος. Έπρεπε να είχα αφιερώσει πιο πολύ χρόνο μαζί τους. Θα το άλλαζα σίγουρα. Θα μπορούσα να είχα κάνει μία πιο εύστοχη κατανομή. Θα γίνω παππούς από τον δεύτερο γιο μου, τον Αντώνη μου, που περιμένει μια κορούλα. Είμαι ενθουσιασμένος, νιώθω πολύ όμορφα, μια καινούργια ζωή, Μία συμβουλή που έχω δώσει στα παιδιά μου είναι να λογικοί, να μην είναι άδικοι και αν αγαπούν κάτι να αγωνιστούν γι’ αυτό» απάντησε, ερωτηθείς για τα παιδιά του.

Τέλος ο Θέμης Αδαμαντίδης λύγισε μιλώντας για τα παιδιά του: «Στους γονείς μου θα έλεγα ότι τους έχω αγαπήσει περισσότερο απ’ ό,τι τους έδειξα στη ζωή μου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ