Ευανθία Ρεμπούτσικα: Η συνάντηση με την Μαίρη Χρονοπούλου μια ημέρα πριν από το ατύχημα

Στην εντατική του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” νοσηλεύεται η Μαίρη Χρονοπούλου μετά το ατύχημα που είχε στο σπίτι της το μεσημέρι της Κυριακής (1/10).  Σήμερα (5/10) στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα προβλήθηκαν δηλώσεις της Ευανθίας Ρεμπούτσικα για την Μαίρη Χρονοπούλου, με την οποία την συνδέει μια βαθιά φιλία αρκετών χρόνων. Μάλιστα είχαν βρεθεί μία ημέρα πριν από το ατύχημα, το Σάββατο.

«Είμαστε πάρα πολύ κοντά εδώ και αρκετά χρόνια, την ξέρω πάρα πολλά χρόνια την Μαίρη. Είμαστε πολύ κοντά, η μία στην άλλη έτσι με πολύ αγάπη κάναμε πάρα πολύ ωραίες κουβέντες, συζητήσεις δηλαδή, τα εσώψυχά μας, κοινωνικές, πολιτικές κάναμε τα πάντα έτσι και ήταν μία πολύ, πολύ καλή φίλη.

Μια γυναίκα, μες τα νιάτα ήταν, ζωντανή, μια γυναίκα που έχει να δώσει πράγματα. Και ξαφνικά γίνεται αυτό το πράγμα και πριν γίνει αυτό, ήμασταν μαζί στο σπίτι μου και τρώγαμε, πολύ ευδιάθετη, πολύ χαρούμενη» ανέφερε η Ευανθία Ρεμπούτσικα.

«Είχαμε βρεθεί Σάββατο βράδυ, τρώγαμε μαζί με μία παρέα στο σπίτι. Μου άρεσε όλο αυτό που είχε δηλαδή για τη ζωή και είχε τρομερή ζωντάνια, τρομερή δύναμη, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με όλο αυτό που έγινε.

Ούτε καν μπορούσαμε να το φανταστούμε στο μυαλό μας ότι θα μπορέσει μέσα στο σπίτι της δηλαδή να γίνει αυτό το κακό. Το μόνο που αυτή τη στιγμή μπορώ να πω είναι ότι της μίλησα, να έχουμε ελπίδα και να προσευχηθούμε γι’ αυτήν» πρόσθεσε.

«Πήγα την είδα, τίποτα αυτό μόνο θα πω. Της είπα «είσαι δυνατή» και είναι δυνατή. Λίγο ησυχία, θέλω πάρα πολλή ησυχία γενικά σε όλο αυτό το γεγονός και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσεύχομαι γι’ αυτό τίποτα άλλο. Την αγαπάω πάρα πολύ, έχει έρθει πάρα πολύ κοντά μου και εγώ κοντά της. Τη θεωρώ έτσι μεγάλη αρχόντισσα, σπουδαία γυναίκα πάντα την θαύμαζα και την θαυμάζω. Το μόνο που έχω να πω είναι να πάνε όλα καλά» κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ