My Style Rocks: Χαμός για τα παπούτσια – «Είσαι τελείως άσχετη, ήθελες και εσύ κάτι να πεις»

Έντονο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και το σημερινό (5/10) επεισόδιο του “My Style Rocks”. Μάλιστα η Χριστίνα και η Γεωργία ήρθαν σε μεγάλη αντιπαράθεση με αφορμή τα παπούτσια.

Συγκεκριμένα όταν έφτασε η ώρα να κριθεί το outfit της Μορτασίας από τους κριτές, ξεκίνησε μία συζήτηση για την ανταλλαγή υψηλών βαθμολογιών μεταξύ των παικτριών. Τότε τον λόγο πήρε η Γεωργία η οποία τόνισε πως ενώ έχει δεχθεί αρνητική κριτική για παπούτσια που έχει φορέσει, δύο παίκτριες επέλεξαν στο σημερινό επεισόδιο να τα βάλουν.

«Εγώ θα πω το άλλο ότι δεν σας αρέσουν τα παπούτσια που φοράω και είναι δύο κοπέλες σήμερα που φοράνε τα παπούτσια που έχω φορέσει» ανέφερε η Γεωργία.

Η τοποθέτηση αυτή της Γεωργίας, δημιούργησε μεγάλη ένταση μεταξύ της παίκτριας και της Χριστίνας, η οποία και φορούσε το ένα ζευγάρι παπουτσιών. Η Χριστίνα τόνισε πως αποκλείεται το ζευγάρι που φοράει να το έχει βάλει προηγουμένως η Γεωργία και να το έχει σχολιάσει αρνητικά.

«Είσαι τελείως άσχετη, ήθελες και εσύ κάτι να πεις» είπε η Χριστίνα προς την Γεωργία, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να επεμβαίνει και να επαναφέρει την τάξη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ