Ράδιο Αρβύλα: Πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 – Αυτό είναι το τρέιλερ

Οι Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο έρχονται στον ΑΝΤ1 και το τρέιλερ είναι ήδη στον “αέρα”.

Από τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, ο Αντώνης Κανάκης θα βγαίνει μαζί με την παρέα του 5 ημέρες την εβδομάδα, καθημερινά στις 20:00, με το «Ράδιο αρβύλα» από τη Δευτέρα έως την Πέμπτη αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και τις Παρασκευές, επίσης στις 20:00, με το «Βινύλιο», το οποίο θα έχει διευρυμένη διάρκεια, έως περίπου τις 21:30.

Το «χτύπημα», μάλιστα, θα είναι… διπλό εξαρχής, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, το «Βινύλιο» θα κάνει πρεμιέρα την ίδια εβδομάδα με τη σατιρική εκπομπή. Όσο για τη διάρκεια της συμφωνίας του Αντώνη Κανάκη με τον ΑΝΤ1, σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο δεν περιορίζεται στη φετινή σεζόν, αλλά έχει διάρκεια 1 συν 1 χρόνο, με οψιόν ανανέωσης και από τις δύο πλευρές.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τους Ράδιο Αρβύλα και τον Αντώνη Κανάκη

“O Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την επιστροφή του Αντώνη Κανάκη στο επί 22 χρόνια τηλεοπτικό του σπίτι και τη γενικότερη συνεργασία του με την Tony Productions στις media δραστηριότητές του.

Από το 1997 η σχέση των δύο πλευρών είναι γεμάτη δημιουργία και επιτυχίες.

Σήμερα, ο δημιουργός-παραγωγός των πλέον αγαπημένων και διαχρονικών τηλεοπτικών προγραμμάτων, επιστρέφει μαζί με την εκλεκτή του ομάδα στον ΑΝΤ1 και μαζί τους επιστρέφουν τα πολυαναμενόμενα “ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ” και “ΒΙΝΥΛΙΟ”.

Ο Αντώνης Κανάκης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ιστορίας του ΑΝΤΕΝΝΑ και η ιστορία αυτή θα συνεχίσει να γράφεται μέσα από τη συχνότητά του”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ