Τα πάνω κάτω φέρνουν οι «Ράδιο αρβύλα» στον ΑΝΤ1

Νέο σκηνικό διαμορφώνεται το προσεχές διάστημα στην τηλεόραση με την έλευση των «Ράδιο αρβύλα» στον ΑΝΤ1, που σηματοδοτεί ένα… δεύτερο λανσάρισμα της σεζόν, μόλις δύο μήνες μετά την έναρξη.

Από τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, ο Αντώνης Κανάκης, που επέστρεψε «σπίτι» του, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΑΝΤ1, θα βγαίνει μαζί με την παρέα του 5 ημέρες την εβδομάδα, καθημερινά στις 20:00, με το «Ράδιο αρβύλα» από τη Δευτέρα έως την Πέμπτη αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και τις Παρασκευές, επίσης στις 20:00, με το «Βινύλιο», το οποίο θα έχει διευρυμένη διάρκεια, έως περίπου τις 21:30.

Το «χτύπημα», μάλιστα, θα είναι… διπλό εξαρχής, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, το «Βινύλιο» θα κάνει πρεμιέρα την ίδια εβδομάδα με τη σατιρική εκπομπή. Οσο για τη διάρκεια της συμφωνίας του Αντ. Κανάκη με τον ΑΝΤ1, σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο δεν περιορίζεται στη φετινή σεζόν, αλλά έχει διάρκεια 1 συν 1 χρόνο, με οψιόν ανανέωσης και από τις δύο πλευρές.

Στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, θα πρέπει τόσο το κανάλι όσο και ο Αντ. Κανάκης να είναι ικανοποιημένοι από τη μεταξύ τους συνεργασία, για να προχωρήσουν σε ενεργοποίηση του επιπλέον χρόνου.

Ράδιο Αρβύλα

Η έλευση των «Ράδιο αρβύλα» προκαλεί αναστάτωση και… διλήμματα, ανατρέποντας τον έως τώρα προγραμματισμό του ΑΝΤ1. Το πιθανότερο σενάριο, στο οποίο φέρεται να καταλήγει η διοίκηση του καναλιού, «θέλει» το μαγειρικό ριάλιτι «Game of chefs» να παραμένει στη ζώνη των 21:00, αμέσως μετά το «Ράδιο αρβύλα», και αυτό λόγω «Φάρμας».

Ο ΑΝΤ1 έχει ζητήσει επίσπευση της παραγωγής του αγροτικού ριάλιτι, που θα ξεκινήσει γυρίσματα στις αρχές Νοεμβρίου, καθώς στόχος του ΑΝΤ1 είναι να το βγάλει καθημερινά στον αέρα από τα μέσα Δεκεμβρίου. Ως εκ τούτου, προτιμά να αφήσει στη θέση του το «Game of chefs», διατηρώντας το slot ριάλιτι για… μελλοντική χρήση από τη «Φάρμα».

Οσο για τον «Ηλιο», παράλληλα σχεδόν με την αλλαγή ώρας στα ρολόγια μας, που θα φέρει το σούρουπο νωρίτερα, θα μεταφερθεί στην απογευματινή ζώνη και θα… δύει νωρίτερα, κατά πάσα πιθανότητα πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Σε τροχιά πρεμιέρας έως το τέλος του μήνα μπαίνει και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», που θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή, ενώ ξεκινούν σύντομα και τα γυρίσματα για το «Celebrity Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Παράλληλα, ξεκινά η παραγωγή τού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», με προοπτική να ενταχθεί στο πρόγραμμα κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00.

Πηγή: Reallife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ