Ο Αντώνης Κανάκης φέρνει αλλαγές στον ΑΝΤ1 – Τι θα γίνει με το “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”

Ο Αντώνης Κανάκης και η επιστροφή του στον ΑΝΤ1 φέρνει τα πάνω – κάτω στο πρόγραμμα του σταθμού.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Mega καλημέρα”, οι “Ράδιο Αρβύλα” αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου με το πρότζεκτ αυτό να φέρνει πολλές αλλαγές στον προγραμματισμό του σταθμού, διότι το βάρος του σταθμού πέφτει πλέον στην εκπομπή του Αντώνη Κανάκη και στη “Φάρμα” η οποία θα κάνει πρεμιέρα μία μετά την ολοκλήρωση του “Game of Chefs”.

Αυτό σημαίνει ότι το αγροτικό ριάλιτι θα κάνει πρεμιέρα αρκετά νωρίτερα με πιθανή ημερομηνία την 6η Δεκεμβρίου.

Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα το “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο” αν και ήταν από τα πρώτα πρότζεκτ που θα ξεκινούσαν στον ΑΝΤ1, να παίρνει πιθανώς αναβολή για ακόμη μία φορά χωρίς να αποκλείεται να κάνει πρεμιέρα και στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Αντώνης Κανάκης και “Ράδιο Αρβύλα” κάνουν πρεμιέρα στον ΑΝΤ1

Από τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, ο Αντώνης Κανάκης, που επέστρεψε «σπίτι» του, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΑΝΤ1, θα βγαίνει μαζί με την παρέα του 5 ημέρες την εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, καθημερινά στις 20:00, με το «Ράδιο αρβύλα» από τη Δευτέρα έως την Πέμπτη αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και τις Παρασκευές, επίσης στις 20:00, με το «Βινύλιο», το οποίο θα έχει διευρυμένη διάρκεια, περίπου έως τις 21:30.

Το «χτύπημα», μάλιστα, θα είναι… διπλό εξαρχής, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, το «Βινύλιο» θα κάνει πρεμιέρα την ίδια εβδομάδα με τη σατιρική εκπομπή. Οσο για τη διάρκεια της συμφωνίας του Αντ. Κανάκη με τον ΑΝΤ1, σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο δεν περιορίζεται στη φετινή σεζόν, αλλά έχει διάρκεια 1 συν 1 χρόνο, με οψιόν ανανέωσης και από τις δύο πλευρές.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ