Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος παρακολουθεί τη Μιράντα και ανακαλύπτει το ψέμα της

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της σειράς «Ο Παράδεισος των κυριών» που προβάλλεται απόψε, Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, στις 20:00, στον Alpha. Ο Άγης αποκαλύπτει, στην οικογένεια της Γεωργίας, την αλήθεια για τον Πάρη. Παράλληλα, Ο Ντίνος παρακολουθεί τη Μιράντα και ανακαλύπτει το ψέμα της.

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς

Η επίσκεψη του Σωτήρη στο μπαρ Μπραζίλ αιφνιδιάζει τον Αποστόλη, που αμέριμνος απολαμβάνει την παρέα της Μάγιας. Θα καταφέρει να κρυφτεί ή ήρθε η στιγμή να πέσει η αυλαία στην παράσταση, που έστησε; Την ώρα που η Γεωργία γεννάει, καταφτάνει οργισμένος στον διάδρομο της κλινικής ο Άγης. Θα αποκαλύψει την αλήθεια μπροστά στον κίνδυνο να πάρει το παιδί του το όνομα των Βασιλείου; Ο Ντίνος δεν έχει πιστέψει, όσα του είπε η Μιράντα για τον Φώτη και την παρακολουθεί. Αυτά που θα δει με τα μάτια του και οι δικαιολογίες της Μιράντας θα τον εξοργίσουν. Ο Σίμος στριμώχνει τον Ρένο, που τον διαβεβαιώνει ότι ο Δούβλης δεν πρόκειται, να εμφανιστεί. Έτσι λοιπόν με τη σειρά του κι ο Σίμος καθησυχάζει τη Βικτώρια. Πόσο ήσυχοι τελικά μπορούν να είναι όλοι τους, όταν στα πόδια τους έχει μπλεχτεί η επίμονη Δωροθέα;

Δείτε το trailer

Πρωταγωνιστούν: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Γιάννης Νταλιάνης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετέχουν: Ειρήνη Δράκου, Μιχάλης Τιτόπουλος, Γιούλη Τσαγκαράκη, Γιάννης Βασιλώτος, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Ανθή Σαββάκη, Σωτήρης Ταχτσόγλου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βουνός, Μέγκι Σούλι, Γιώργος Ζυγούρης, Κωνσταντίνος Αρνόκουρος, Κατερίνα Διονυσοπούλου, Μαρίλια Μητρούση.

Διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα.
Ομάδα σεναρίου: Γεωργία Μαυρουδάκη, Λαμπρινή Σκρέκα, Μαριαλένα Ροζάκη, Αντώνης Χαϊμαλίδης.
Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Σταμάτης Πατρώνης, Γεωργία Ζήση.
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος.
Παραγωγή: JK PRODUCTIONS S.A Γιάννης Καραγιάννης

«Ο Παράδεισος των κυριών» είναι βασισμένος στην τεράστια ιταλική τηλεοπτική επιτυχία “IL PARADISO DELLE SIGNORE” από τη Rai Fiction & Aurora Tv

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ