Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Φώτης δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στη σχέση του Ντίνου και της Μιράντας

Η δραματική σειρά εποχής «Ο Παράδεισος των κυριών» συνεχίζεται απόψε, Τρίτη 3 Οκτωβρίου, στις 20:00, στον Alpha με συγκλονιστικές εξελίξεις. Στο νέο επεισόδιο, ο Χριστόφορος επιστρέφει στο σπίτι του. Παράλληλα, ο Φώτης δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στη σχέση του Ντίνου και της Μιράντας.

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει την Αμαλία στο σπίτι, όμως την μεγάλη έκπληξη την κάνει αυτή στην οικογένεια της και κυρίως στον Άγη και στην Πολυξένη..

Ο Σίμος δεν χάνει ευκαιρία να βρεθεί κοντά στην Αμαλία παρά τα εμπόδια που του βάζουν οι άλλοι… Η Όλγα κάνει ό, τι μπορεί για να κρατήσει τις ισορροπίες σε σχοινιά που τεντώνονται επικίνδυνα… Η Γεωργία και ο Πάρης φαίνεται να έχουν πάρει μια πολύ σοβαρή απόφαση.

Θα καταφέρει η Όλγα να τους αλλάξει γνώμη; Το πιο πρόσφατο παρελθόν χτυπάει την πόρτα της Μιράντας και της φέρνει μεγάλη αναστάτωση, θα είναι ειλικρινής απέναντι στον Ντίνο ή θα νικήσει η ντροπή και ο φόβος;

Δείτε το trailer

Ο Σίμος προσφέρεται να πάει την Αμαλία στο σπίτι της

Πρωταγωνιστούν: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Γιάννης Νταλιάνης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετέχουν: Ειρήνη Δράκου, Μιχάλης Τιτόπουλος, Γιούλη Τσαγκαράκη, Γιάννης Βασιλώτος, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Ανθή Σαββάκη, Σωτήρης Ταχτσόγλου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βουνός, Μέγκι Σούλι, Γιώργος Ζυγούρης, Κωνσταντίνος Αρνόκουρος, Κατερίνα Διονυσοπούλου, Μαρίλια Μητρούση.

Διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα.

Ομάδα σεναρίου: Γεωργία Μαυρουδάκη, Λαμπρινή Σκρέκα, Μαριαλένα Ροζάκη, Αντώνης Χαϊμαλίδης.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Σταμάτης Πατρώνης, Γεωργία Ζήση.

Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος.

Παραγωγή: JK PRODUCTIONS S.A Γιάννης Καραγιάννης

«Ο Παράδεισος των κυριών» είναι βασισμένος στην τεράστια ιταλική τηλεοπτική επιτυχία “IL PARADISO DELLE SIGNORE” από τη Rai Fiction & Aurora Tv

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ