Παναγιώτης Ψωμιάδης: Τα “μυστικά” της Φάρμας και οι πολιτικοί – “Είμαστε οι καλύτεροι ηθοποιοί” – ΒΙΝΤΕΟ

Σε αποκαλυπτικές δηλώσεις σχετικά με την “Φάρμα“, από όπου και αποχώρησε οικειοθελώς σε επεισόδιο που προβλήθηκε τον περασμένο Δεκέμβρη, προχώρησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Συγκεκριμένα, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας παραχώρησε συνέντευξη στη Βεργίνα Τηλεόραση και την εκπομπή “Τα Λέμε” με τη δημοσιογράφο Χριστίνα Τσόρμπα και μίλησε για όλους και για όλα.

Αρχικά, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αναφέρθηκε στις συνθήκες διαβίωσης του ριάλιτι περιπέτειας στον ANT1, υποστηρίζοντας ότι ήταν δύσκολες, με αποτέλεσμα να χάσει επτά κιλά. Όπως είπε, έτρωγε αποκλειστικά νερόβραστες φακές και ρεβίθια. “Εκεί δοκίμασα τις αντοχές, το κουράγιο και την υπομονή μου. Χωρίς φαγητό. Ακόμη και τώρα, δεν έχουν λάδι. Νερόβραστα. Τρώγαμε συνεχώς φακές και ρεβίθια. Έχασα 7 κιλά”, δήλωσε.

Ακόμη, τόνισε ότι δεν υπήρχε ρολόι και κανείς δεν ήξερε τι ώρα είναι. Μάλιστα, ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας δεν δίστασε να υποστήριξε ότι αν δεν πήγαινε στη Φάρμα, δεν θα τον έβγαζαν τα κανάλια.

Μέσα από την εμπειρία του στο γνωστό ριάλιτι περιπέτειας, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης επισήμανε ότι αναθεώρησε πολλά πράγματα, ενώ διαπίστωσε και τα λάθη που είχε κάνει στο παρελθόν.

Όσον αφορά στους συμπαίκτες του, ανέφερε ότι «οι μισοί ήταν κρυόκ@λοι εκεί», καθώς κάθε βράδυ ο ίδιος τους παρακινούσε για να «κάνουν χαβαλέ», να μιλήσουν, να τραγουδήσουν και να χορέψουν, όμως οι συμπαίκτες του «κοιτούσαν τις ίντριγκες».

“Και εμείς οι πολιτικοί, ηθοποιοί είμαστε”

Στη συνέχεια, ο κ. Ψωμιάδης υποστήριξε ότι οι πολιτικοί είναι «οι καλύτεροι ηθοποιοί», ενώ μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Όσο για τα μελλοντικά του σχέδια… αποκάλυψε ότι θα ασχοληθεί με την τηλεόραση και το τραγούδι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ