Ρενέ Ζελβέγκερ: Αγνώριστη για τις ανάγκες του νέου της ρόλου

Η Ρενέ Ζελβέγκερ μεταμορφώθηκε για τις ανάγκες της νέας της ταινίας και είναι πραγματικά αγνώριστη. Πίσω στο 2011, η Pam Hupp, μια μαμά που εργαζόταν σε ένα ασφαλιστικό γραφείο, κατηγορήθηκε ότι μαχαίρωσε κάποιον.

Στη συνέχεια, το 2016, κατηγορήθηκε ότι σκότωσε κάποιον άλλον. Και δεν είναι μόνο αυτό. Η μητέρα της πέθανε από τραύμα και οι Αρχές άλλαξαν πρόσφατα την αιτία θανάτου από ατύχημα σε «απροσδιόριστη». Φυσικά, όλα αυτά σημαίνουν ότι η ιστορία της Hupp γέννησε μια σειρά έξι επεισοδίων με πρωταγωνίστρια τη Ρενέ Αελβέγκερ και ο τίτλος αυτής The Thing About Pam. Οι πρώτες φωτογραφίες από τη μεταμόρφωση της ηθοποιού που δεν διστάζει να τσαλακώσει την εικόνα της είναι εκπληκτικές.

NBC

«Θεέ μου, αν δεν αναγνωρίζεις έναν ηθοποιό ή μια ηθοποιό σε μια σειρά ή ταινία, αυτό είναι ένα υπέροχο κομπλιμέντο», είπε στο Vanity Fair για την εμφάνιση, η οποία περιλαμβάνει προσθετικά, ένα bob χτένισμα και ρούχα που είναι όσο πιο μακριά μπορούν από τα red carpet looks που κάνουν πρωτοσέλιδα.

«Φαίνεται ότι έχει γενναιόδωρο χαρακτήρα, ότι είναι στοχαστική και ότι είναι καλή φίλη», είπε για τον χαρακτήρα που υποδύεται. Η Renée θα μεταφέρει στην τηλεοπτική οθόνη την ιστορία της καταδικασμένης δολοφόνου Pam Hupp η οποία το 2021 κατηγορήθηκε και για φόνο πρώτου βαθμού σε σχέση με τη δολοφονία της φίλης της Elizabeth “Betsy” Faria η οποία μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο σπίτι της στο Μιζούρι το 2011. Η Hup δήλωσε αθώα και αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση.

USweekly

Πηγή: instyle.gr, Πηγή φωτό: Skip Bolen/NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ