Παναγιώτης Ψωμιάδης: Γκάλη μπορεί να ξαναδεί η Θεσσαλονίκη, έργο διοίκησης Ψωμιάδη δύσκολα θα ξαναδεί

Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος μίλησε για το κίνημα metoo, τη συμμετοχή του στη Φάρμα, αλλά και για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην πολιτική.

“Θα πω κάτι που δεν έχει ακουστεί. Αν όλα όσα είδαν τώρα το φως της δημοσιότητας, είχαν βγει πριν από 20-30 χρόνια, θα είχαμε προλάβει πάρα πολλές καταστάσεις, θα είχαν ψηφιστεί νόμοι και δεν θα τολμούσε κανένας αλητήριος να φτάσει σε τέτοιες πράξεις. Φτάνει πια”, είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης για το κίνημα metoo στη συνέντευξή του στην εκπομπή Open Weekend.

Όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στην πολιτική απάντησε: “Και στην πολιτική είμαι έτοιμος να επιστρέψω και στην αυτοδιοίκηση. Είμαι παιδί της αυτοδιοίκησης εγώ, με ένα τεράστιο έργο το οποίο δεν το έχει αναδείξει κανείς. Γκάλη μπορεί να ξαναδεί η Θεσσαλονίκη, έργο διοίκησης Ψωμιάδη δύσκολα θα ξαναδούν”.

Tι είπε για τη Φάρμα και την τηλεόραση

“Γεννήθηκα χωρίς να το θέλω, θα πεθάνω χωρίς να το θέλω, αφήστε με να ζήσω, όσο θα ζήσω, όπως το θέλω. Δεν ζούμε όπως θέλουμε γιατί πάντοτε λέμε τι θα πει ο ένας και ο άλλος. Και εκεί στο μποστάνι, στα προβατάκια, στην αγελάδα, στα γουρουνάκια και στις κοτούλες κατάλαβα πολλά. Η ζωή μας κρέμεται σε μια κλωστή. Η ζωή μας είναι στιγμές, εικόνες. Ζήσε. Με αυτές τις εικόνες έφυγα από τη Φάρμα” ανέφερε.

Όπως είπε, ετοιμάζει κάτι στην τηλεόραση.  “Ή θα με δείτε κάπου σε ένα πάνελ, ή σε Κοκλώνη, Voice, κάτι τέτοιο ετοιμάζω” δήλωσε και δεν δίστασε να τραγουδήσει on camera.

“Θα μπορούσα να παρουσιάσω εκπομπή με την Ελένη Τσολάκη γιατί την πάω, είναι καλό παιδί, την ξέρω. Με τον Λιάγκα δεν νομίζω, γιατί είναι εγωϊστάκος. Εδώ μαλώνει με την Φαίη” είπε ακόμη ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ