Ο ΑΝΤ1 υψώνει… κάστρο στην prime time: Έρχεται η «Μάγισσα»

Η σειρά-υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1 «γράφει» μια νέα σελίδα στη μυθοπλασία με άγριο ρεαλισμό και φαντασία. Εντυπωσιακές μάχες με πειρατικά πλοία και φυσικά σκηνικά στη Μάνη, σε μια «μαγική» συνταγή.

Η Μάγισσα: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1 – Δηλώσεις των πρωταγωνιστών και φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Στην προεπαναστατική Μάνη, σε έναν κόσμο γεμάτο πειρατές, άγρια πάθη, αίμα και φως, θα μας ταξιδέψει η «Μάγισσα», η νέα σειρά-υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1, που έρχεται να ανατρέψει ό,τι γνωρίζαμε και να γράψει μια ολοκαίνουργια σελίδα στη βίβλο της ελληνικής μυθοπλασίας.

Σειρά crime εποχής που συνδυάζει τον ρεαλισμό με τη φαντασία -και όλα αυτά στη Μάνη του 1818- γίνεται;

«Γίνεται», απαντά η dream team των «Αγριων μελισσών», με τη Μελίνα Τσαμπάνη και τον Πέτρο Καλκόβαλη στο σενάριο και τον Λευτέρη Χαρίτο στη σκηνοθεσία να δίνουν σάρκα και οστά στο μεγαλύτερο στοίχημα του ΑΝΤ1 για την προσεχή σεζόν, μια σειρά υψηλών προδιαγραφών, με προϋπολογισμό που αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ευρώ για συνολικά 60 επεισόδια.

Η Realnews βρέθηκε στα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1 στην Καρδαμύλη και πήρε μια πρώτη… εθιστική γεύση γι’ αυτό που έρχεται. Με τον ήχο της κλακέτας, το «σήμερα» σιωπά και μεταφερόμαστε μαγικά 205 χρόνια πίσω στον χρόνο, στα βάθη της Μάνης, με κοστούμια που έχουν ραφτεί στο χέρι βασισμένα σε πίνακες και γραπτές αναφορές της εποχής και με φόντο το φυσικό σκηνικό των αναλλοίωτων από τον χρόνο κάστρων.

Δείτε το τρέιλερ της σειράς “Η Μάγισσα” στον ΑΝΤ1

Η Μάγισσα: Ποιος βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία; – Η πλοκή της νέας σειράς

Ενα μωρό εξαφανίζεται. Δύο οικογένειες, με αρχηγούς τον Γιώργο Γάλλο και τον Τάσο Νούσια, που έχουν παντρέψει τα παιδιά τους, έρχονται αντιμέτωπες με ένα στυγερό έγκλημα. Η Ελλη Τρίγγου, που έχει το χάρισμα της ενόρασης, «βλέπει» την αποτρόπαιη σκηνή, χαρακτηρίζεται «μάγισσα» και πληρώνει το τίμημα. Δεν θα τη ρίξουν στην πυρά, όπως στον Μεσαίωνα, αλλά θα της επιβληθεί ποινή που περιλαμβάνει μαστίγωμα. Ποιος βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία;

Η «Μάγισσα» έρχεται πιο «άγρια» από τις «Αγριες μέλισσες», με έντονες σκηνές βίας, εντυπωσιακές σκηνές με μάχες σε πειρατικά καράβια, αποκεφαλισμούς, αλλά και γενναίες δόσεις πιο απελευθερωμένης απεικόνισης του σεξ. Στο all star cast της «Μάγισσας» μετέχουν, επίσης, η Κατερίνα Λέχου ως σύζυγος του Γ. Γάλλου και ο Νίκος Ψαρράς ως αδελφός του, η Μαρκέλλα Γιαννάτου ως σύζυγος του Τ. Νούσια και ο Αναστάσιος Ροϊλός, ενώ τις τελευταίες ημέρες προστέθηκε στη «Μάγισσα» και η Θέμις Μπαζάκα, με μια εντυπωσιακή μεταμόρφωση.

Πότε θα μεταδοθεί η «Μάγισσα»;

Ο ΑΝΤ1 καταστρώνει ήδη τα πρώτα σχέδια για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν, που θα έχει τη μυθοπλασία στο επίκεντρο. Το κανάλι του Αμαρουσίου σχεδιάζει να μεταδίδει το «βαρύ πυροβολικό» του δύο φορές την εβδομάδα, ενώ λόγω του ιδιαίτερου και κάπως πιο ενήλικου περιεχομένου της η «Μάγισσα» δεν θα πάρει θέση στη ζώνη των 21:00, αλλά στις 22:30.

Η πρεμιέρα αναμένεται στα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ μέχρι τότε θα έχει ολοκληρωθεί το γύρισμα του 80% της σειράς, καθώς ήδη μοντάρονται επεισόδια. Στον σχεδιασμό του ΑΝΤ1 για το πρώτο μισό της σεζόν εντάσσονται άλλες τρεις σειρές, που μαζί με τη «Μάγισσα» θα αποτελέσουν την πρόταση μυθοπλασίας του σταθμού.

Τη ζώνη των 21:00 θα μοιραστούν δύο σύγχρονες σειρές, ο «Πρώτος από εμάς», με τους Γιάννη Τσιμιτσέλη, Σπύρο Χατζηαγγελάκη, Μάριο Αθανασίου, Λένα Δροσάκη, Αθηνά Οικονομάκου και Βίβιαν Κοντομάρη, και η σειρά «Γυναίκες της φωτιάς», για την οποία το κάστινγκ βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τη ζώνη των 22:30 θα «μοιραστεί» με τη «Μάγισσα» ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Παγιδευμένοι». Οσο για την έτερη σειρά εποχής «Ψυχοκόρες», που ήδη γυρίζεται, μετατίθεται κατά μία σεζόν. Το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε να ενισχύσει με τις «Ψυχοκόρες» το ΑΝΤ1+, όπου και θα κάνουν πρεμιέρα το φθινόπωρο, ενώ η σειρά θα μεταδοθεί στην ελεύθερη συχνότητα του ΑΝΤ1 τον Οκτώβριο του 2024.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ