Ελίνα Παπίλα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τέλος της εκπομπής της – «Ήταν ένα project που δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο του»

Ολοκληρώθηκε η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα χθες (18/6) και η παρουσιάστρια έκανε δηλώσεις στην εκπομπή, “Super Κατερίνα”.

«Τα συναισθήματά μου είναι περίεργα. Ήταν ένα project που δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο του, ο χρόνος ήταν περιορισμένος, προσπαθήσαμε πολύ το απολαύσαμε, εγώ γνώρισα πολύ ωραίους ανθρώπους, αυτό κρατάω και συνεχίζουμε» είπε αρχικά η Ελίνα Παπίλα.

Ερωτηθείσα για το εάν είναι απογοητευμένη, αν θα το έκανε ξανά και εάν βρίσκεται σε συζητήσεις, η παρουσιάστρια απάντησε πως: «Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματά μου! Υπάρχει μία συγκίνηση. Θα το ξαναέκανα 1000 φορές! Τώρα είμαστε στη φάση των συζητήσεων με το κανάλι».

«Δεν το ξέρω να στο πω έτσι στο αυτοκίνητο το τι θα ήθελα να κάνω στην τηλεόραση, είναι μία μεγάλη κουβέντα. Εγώ ξέρω ότι μου αρέσει πάρα πολύ το απολαμβάνω, μου αρέσει να συνεργάζομαι με τους ανθρώπους, το κάνω πάρα πολλά χρόνια, στο ραδιόφωνο περισσότερο και ελπίζω στα καλύτερα» ανέφερε όταν η ρεπόρτερ την ρώτησε για το τι θα έκανε ιδανικά στην τηλεόραση.

Για το αν πιστεύει ότι δεν της δόθηκε η ευκαιρία να είναι ο εαυτός της, τόνισε: «Όχι δεν το πιστεύω. Ήμουν μόνο ο εαυτός μου, απλώς σε κάθε project προσαρμόζεσαι στα δεδομένα».

«Θα έδινα παραπάνω χρόνο, γιατί είναι ένα project που δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο του και να παραμείνει σ’ αυτόν, ούτως ώστε να χτιστεί κάτι πολύ ωραίο» εξήγησε, μιλώντας για το τι θα άλλαζε.

«Όπως έχει πει πολύ σωστά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος “να χαμογελάτε, είναι μεταδοτικό“» είπε κλείνοντας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ