Γιώργος Λιάγκας για Μαρία Κορινθίου: «Αντιλαμβάνομαι ότι ο ΑΝΤ1 πειράχτηκε από δηλώσεις της»

Την λήξη της συνεργασίας της Μαρίας Κορινθίου με την εκπομπή «Το Πρωινό», ανακοίνωσε ο ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε σήμερα (19/6), μέσω της εκπομπής του.

Μαρία Κορινθίου: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου – Τα «καρφιά» πριν από την αποχώρηση από το Πρωινό

«Εγώ αν έχω χτίσει τόσα χρόνια μία σχέση ειλικρίνειας, την έχω χτίσει επειδή σας κοιτάω στα μάτια και λέω πάντα την αλήθεια μου. Παρακολουθείτε αυτή την εκπομπή, όπως έχει διαμορφωθεί φέτος, είναι μία εκπομπή, που η ζωή μας τα έφερε έτσι, πραγματικά infotainment. Στο μεγαλύτερο μέρος της οποίας βλέπετε αυτή την ομάδα των ανθρώπων που είναι μπροστά εδώ, που σας έχω πει ότι του χρόνου θα αυξηθεί κατά ένα άτομο εδώ και άλλα δύο άτομα που θα βγαίνουν σε παράθυρα. Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής εδώ της εκπομπής είναι το ρεπορτάζ και το σχόλιο, άρα εκεί εμμένουμε» είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Ενώ μετά εξήγησε: «Αν με ρωτάγατε αν θα ήθελα να κάνω μία εκπομπή που να έχει εμπορικά, σας κοιτάω στα μάτια και σας λέω όχι, γιατί δεν μπορώ να τα κάνω εγώ. Όμως η πρωινή ζώνη στην ελληνική τηλεόραση, είναι μία ζώνη που φέρνει έσοδα στα κανάλια και αν τα κανάλια δεν έχουν έσοδα, δεν θα έχω δουλειά εγώ και δεν θα έχουν και δουλειά και καμιά 40αρια νοματαίοι που δουλεύουν σ’ αυτήν εδώ την εκπομπή. Οπότε ιδανικά εγώ, αφού δεν μπορώ να κάνω εμπορικά, θα ήθελα μία εκπομπή μόνο με περιεχόμενο, απλά τα πράγματα. Όμως δεν είναι δικός μου ο ΑΝΤ1, δεν είναι δικά μου τα άλλα κανάλια και αλλού να πήγαινα θα μου έλεγαν κάνε μία εκπομπή, αλλά θα βάλουμε και εμπορικά. Τα εμπορικά επειδή αφορούν κυρίως γυναίκες και μην το πείτε σεξιστικό, κυρίως γυναίκες βλέπουν τηλεόραση το πρωί, αυτό λένε οι μετρήσεις, είναι γυναικεία προϊόντα, τα οποία δεν μπορώ να κάνω εγώ».

Πρόσθεσε πως: «Το εμπορικό λοιπόν του καναλιού επιλέγει μία γυναίκα, η οποία εκτιμά ότι μπορεί να προβάλλει τα εμπορικά θέματα του σταθμού. Αυτή λοιπόν ήταν η συμφωνία που επήλθε ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και την Μαρία Κορινθίου. Ήταν επιλογή όχι περιεχομένου, μία επιλογή μιας γυναίκας , η οποία μπορεί να στηρίξει τα εμπορικά θέματα. Δεν ήταν μία γυναίκα η οποία συμμετείχε σε όλο το υπόλοιπο κομμάτι της εκπομπής. Δεν ήταν στις συσκέψεις η Μαρία, δεν ήταν στην διαδικασία παραγωγής ή παρουσίασης αυτής εδώ της εκπομπής και για να μην είναι άκομψο, προφανώς ήταν και δίπλα στη Λίτσα Πατέρα στα ζώδια και στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο κομμάτι της μαγειρικής».

Μιλώντας για την σχέση που έχει με την Μαρία Κορινθίου είπε: «Δεν αντιλήφθηκα ποτέ ότι η Μαρία έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου, τουλάχιστον δεν μου το είπε. Δεν έχουμε διαπληκτιστεί ποτέ. Την αγαπώ, την εκτιμώ και το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω όπου και αν την δω. Την υποδέχτηκα με αγάπη, ποτέ δεν δημιουργήθηκε κανένα θέμα. Ούτε νομίζω ότι και η ίδια είχε κάποιο θέμα μαζί μου, θα μου το έλεγε, είναι και άνθρωπος που τα λέει. Τα είπε και σε μία κάμερα στην εκπομπή του Open, την Παρασκευή».

Συνεχίζοντας, ο παρουσιαστής είπε: «Από εκεί και πέρα, αν μία συμφωνία μεταξύ δύο μερών, την οποία τονίζω ότι δεν έκανα εγώ, δεν πήγε καλά, μπορεί και η Μαρία να αισθάνθηκε ότι η συμφωνία δεν τηρήθηκε, μπορεί ο ΑΝΤ1 να αισθάνθηκε ότι η συμφωνία δεν τηρήθηκε. Προφανώς, αντιλαμβάνομαι ότι ο ΑΝΤ1 πειράχτηκε από δηλώσεις της Μαρίας και χωρίς να το συναρτώ με την Μαρία και εγώ έχω φύγει από κανάλια, δεν είναι καλό όταν φεύγουμε από ένα κανάλι να βγαίνουμε να λέμε για το κανάλι πράγματα. Άσε, τα εν οίκω μη εν δήμω».

«Κρίμα είναι που δεν ολοκληρώθηκε αυτή η συνεργασία για 2,5 εβδομάδες. Είναι αστείο. Εγώ της εύχομαι πραγματικά με αγάπη ό,τι και να κάνει απ’ εδώ και πέρα, καλή επιτυχία» τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας, καταλήγοντας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ