Η Μάγισσα: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1 – Δηλώσεις των πρωταγωνιστών και φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Οι δημιουργοί της επιτυχημένης σειράς “Άγριες Μέλισσες” επιστρέφουν με την “Μάγισσα” που αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό την ερχόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1. Με την υπογραφή του Λευτέρη Χαρίτου σε συνεργασία με τους σεναριογράφους Μελίνα Τσομπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη, η “Μάγισσα” έρχεται τον Σεπτέμβριο για να μας ταξιδέψει στη Μάνη του 1818.

Τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς έχουν ξεκινήσει και πραγματοποιούνται στη Μάνη και στην Αθήνα. Στην νέα μεγάλη παραγωγή θα πρωταγωνιστούν οι καταξιωμένοι ηθοποιοί και ιδιαίτερα αγαπητοί στο τηλεοπτικό κοινό, Ελλη Τρίγγου, Γιώργος Γάλλος, Νίκος Ψαρράς, Κατερίνα Λέχου, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Αναστάσης Ροιλός.

Η υπόθεση της νέας σειράς του ΑΝΤ1

Η “Μάγισσα” θα μας μεταφέρει στο 1818, την περίοδο που οι Έλληνες προετοιμάζονταν να επαναστατήσουν εναντίον των Τούρκων. Δύο οικογένειες στη Μάνη που χωρίζονται από μακροχρόνια βεντέτα, αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για τον επαναστατικό αγώνα. Έτσι παντρεύουν τα παιδιά τους και μετά από λίγο καιρό έρχεται στη ζωή το εγγόνι τους… Όμως λίγες μέρες μετά τη γέννηση του, το μωρό εξαφανίζεται και η υπηρέτρια το βρίσκει νεκρό στο ποτάμι.

Το πρώτο teaser που έδωσε στην δημοσιότητα ο ANT1

Βίντεο με τα τείχη της “Μάγισσας”

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών της σειράς

«Είναι γύρω στο 1818, Μάνη, κάστρα, οικογένειες, μεσαιωνικές καταστάσεις, οικογένειες κι ένα κορίτσι που κάπως τα διαισθάνεται όλα αυτά», είχε δηλώσει η πρωταγωνίστρια της σειράς, Έλλη Τρίγκου σε συνέντευξή της στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή Πάμε Δανάη στο Mega, πριν από μερικούς μήνες.

«Υποδύομαι τον Κανέλλο, τον αδελφό του Γιώργου Γάλλου, ο οποίος υποδύεται τον Μιχαήλο. Είναι ένας μποέμ τύπος, ανύπαντρος παρά τα 50 του χρόνια, ο οποίος κρύβει τα δικά του μυστικά και είναι από τους ανθρώπους που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της Ελληνικής Επανάστασης. Είναι από τις μαγικές στιγμές στη ζωή ενός ηθοποιού να «βουτάει» σε εποχές άγνωστες», είχε αποκαλύψει ο Νίκος Ψαρράς για το νέο του ρόλο, σε συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv.

«Η σειρά είναι θρίλερ και αναφέρεται σε μια εποχή άγνωστη για εμάς. Είναι ένα πολύ δύσκολο σίριαλ, από άποψη γυρισμάτων και απαιτήσεων. Δεν υπάρχει τίποτα στο βεστιάριο από εκείνη την εποχή. Πρέπει όλα να γίνουν από το μηδέν, από τα σκηνικά και τα ρούχα μέχρι τους δρόμους και τα κάρα. Είναι όμως μεγάλη χαρά να δουλεύεις με τη Μελίνα και τον Πέτρο, που έχουν αναλάβει τη συγγραφή, και φυσικά τον Λευτέρη στη σκηνοθεσία, που δεν είναι πια συνεργάτης, είναι φίλος», τόνισε επίσης, ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Αναστάσης Ροϊλός, που γνωρίσαμε ως Νικηφόρο στις Άγριες Μέλισσες, είχε μιλήσει για τη συμμετοχή του στη Μάγισσα σε συνέντευξη του στην εκπομπή “Ποιος είναι Πρωινιάτικα” στο Open. «Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία που εκτυλίσεται στη Μάνη το 1818, με πολύ δύσκολα γυρίσματα από επίπεδο παραγωγής, κόσμου και σκηνικών. Ελπίζουμε όλοι για το καλύτερο».

Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς

Τους τελευταίους μήνες έχουν κυκλοφορήσει μέσα από τα social media αρκετά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της “Μάγισσας”. Οι δημιουργοί της σειράς μας δίνουν μια γεύση από όσα θα δούμε προσεχώς στη νέα σειρά του ΑΝΤ1.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ