Νίκος Κοκλώνης: Και με τη… βούλα παρουσιαστής του νέου Fame Story – Αποκάλυψε τις διαφορές σε σχέση με το παλιό

Στην πρεμιέρα της πρωινής καλοκαιρινής ψυχαγωγικής εκπομπή του Open βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης. Ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής μίλησε ανάμεσα σε άλλα για το Fame Story, την Μπέττυ Μαγγίρα και την Ελένη Τσολάκη.

«Πλέον θα είμαι παρουσιαστής στο Star. Θα παρουσιάσω το Fame Story τον Σεπτέμβριο. Είμαι πάρα πολύ τυχερός και χαρούμενος που έχω μπει σε αυτήν την οικογένεια. Το διαφορετικό είναι, ότι είναι ένα παλιό project που το φέρνουμε στο 2023. Ένα επιτυχημένο project από το παρελθόν που θα έχει δύο σημαντικές διαφορές. Όποιος συμμετέχει στο σόου αυτό θα έχει ευκαιρίες μουσικές, αλλά και για να μάθει, εκτός από την εξασφάλιση με τα συμβόλαια της Panik και ότι ο νικητής θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision» είπε αρχικά για το Fame Story.

Για να συνεχίσει λέγοντας πως: «Θα είναι πολλοί οι καθηγητές και θα έχουμε δυνατούς κριτές, ο καθένας στο είδος του, δεν θα έχουμε μόνο τραγουδιστές. Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο διευθυντής, είναι 3 υποψήφιοι, γίνονται δοκιμαστικά. Θα ξεκινήσουμε τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη και θα τελειώσουμε την τελευταία του Δεκέμβρη. Μετά θα κάνουμε διάλειμμα και μετά J2US. Μέσα στην ακαδημία θα είναι 15 παιδιά και θα έχουμε μία αποχώρηση την εβδομάδα».

Μάλιστα εξήγησε πως θα υπάρχουν διαφορές μεταξύ του παλιού και του νέου Fame Story: «Το νέο Fame Story θα έχει διαφορές από το παλιό. Η ακαδημία δεν θα βασίζεται στα καθιερωμένα μαθήματα φωνητικής, θα έχουμε μαθήματα για τα social media, για το styling, το πώς πρέπει να μανατζάρεις τον εαυτό σου. Θα έχουμε μια μέρα με κινητά και όλα τα παιδιά θα έχουν πρόσβαση στα προφίλ τους στα social media. Θα κάνουμε πράγματα για όλα τα παιδιά, συναυλίες, δίσκους και πολλά άλλα. Η φωνή θα είναι το κριτήριο, δεν θα είναι ένας ο νικητής».

«Θα είναι στην Κατερίνα Καινούργιου από Σεπτέμβριο. Σίγουρα θα είναι μαζί μας είτε μπροστά είτε πίσω από τις κάμερες. Θα έρθει η εμπειρία του Ανδρέα με τη φρεσκάδα του 2023» ανέφερε για την παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου στο παιχνίδι.

Οι συζητήσεις με την Μπέττυ Μαγγίρα και την Ελένη Τσολάκη

Για το γεγονός πως δεν ήρθαν σε συμφωνία με την Μπέττυ Μαγγίρα, ξεκαθάρισε αρχικά πως δεν φταίει ούτε η Πηγή Δεβετζή, αλλά ούτε και ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ενώ στην συνέχεια είπε πως: «Ποτέ δεν επιβάλλω στους παρουσιαστές τη γνώμη μου για τη σύνθεση της ομάδας και το πώς θα διαμορφωθεί η θεματολογία. Με το βλέμμα του παραγωγού όμως, λέω ιδέες και προτείνω πράγματα. Μια επιτυχημένη εκπομπή βασίζεται πρώτα από όλα στην ομάδα πίσω από τις κάμερες, μετά εμείς που βγαίνουν μπροστά και η θεματολογία. Η ομάδα πίσω από τις κάμερες φέρνει τα θέματα. Όταν κάνω πρωινό πρέπει να συζητάω ό,τι θα συζητούσα σπίτι μου. Δεν μπορούμε να κοιτάμε αδιάφορα. Αυτό ισχύει και το συζητάω με όλες τις παρουσιάστριες. Κάνω κουβέντα και ως συνεργάτης και ως παρουσιαστής. Ξέρω τι τους πονάει».

«Έκανα δύο ραντεβού με την Μπέττυ Μαγγίρα, ένα τηλεφωνικό κι ένα από κοντά. Παλιά της είχα προτείνει να μην έρθει στο OPEN και να με ακολουθήσει στον Alpha και να παρουσιάσει το Style Μe Up. Την αγαπώ πάρα πολύ, μου είπε ότι η πρόταση η άλλη ήταν πιο βολική για τα οικογενειακά της θέματα της είπα: “Όπως κάνω σε όλα τα παιδιά της Barking Well, το ίδιο κάνω και σε εσένα, σου εύχομαι τα καλύτερα και στο μέλλον ίσως συνεργαστούμε μαζί”. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να εμποδίσω την καριέρα συναδέλφου. Εγώ δεν θα την άλλαζα από εδώ» προσέθεσε.

Τέλος για την Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε: «Πήρα και την Ελένη Τσολάκη και την Μπέττυ Μαγγίρα τηλέφωνο πριν έρθω στο OPEN. Στην Ελένη είπα ότι κάτι ετοιμάζω και για δέκα μέρες να μην συμφωνήσει κάπου αλλού. Αν είχα άλλον τρόπο σκέψεις θα έλεγα: “Ποιοι είναι στην Barking Well, αυτούς”. Aλλά ποτέ δεν το έκανα αυτό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ