Καλοκαίρι #yes: Τριαντάφυλλος, Πιερίδη και Τσαλαπάτη έκαναν πρεμιέρα στο Open – Όσα είπαν οι παρουσιαστές

Πρεμιέρα για την καλοκαιρινή πρωϊνή ψυχαγωγική εκπομπή του “Open“, “Καλοκαίρι #yes”. Φέτος το καλοκαίρι τους τηλεθεατές θα συντροφεύσουν η Μαριάντα Πιερίδη, ο Τριαντάφυλλος και η Φελίσια Τσαλαπάτη. Η εκπομπή ξεκίνησε με μία αναδρομή στις παλαιότερες καλοκαιρινές εκπομπές του σταθμού, ενώ μετά εμφανίστηκαν στην οθόνη οι τρεις νέοι παρουσιαστές.

Τον λόγο πήρε πρώτη η Μαριάντα Πιερίδη, η οποία είπε: «Όχι “Καλοκαίρι #not”, “Καλοκαίρι #yes”. Έτσι θετικά θα το περάσουμε, παρεΐτσα, εδώ με εμάς τους τρεις. Θέλετε, δεν θέλετε; Γενικά, επειδή είναι και η πρώτη φορά στη ζωή μας που το κάνουμε αυτό, εγώ, δεν ξέρω για εσάς, θέλω να βάλω τις φωνές, να φωνάξω. Λίγο άγχος το έχουμε εμείς».

«Κανένα άγχος παιδιά. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο κορίτσια, τα φοβερά κορίτσια μου, Θα περάσουμε τέλεια, με πολύ θετική ενέργεια, μείνετε μαζί μας» ανέφερε ο Τριαντάφυλλος με την σειρά του.

Τέλος η Φελίσια Τσαλαπάτη τόνισε: «Εμείς θα είμαστε εδώ κάθε μέρα να δίνουμε το ραντεβού μας στις 09:50, στη συχνότητα του Open, να λέμε «Καλοκαίρι #yes», να δροσίσουμε το καλοκαίρι σας, είτε είστε από τους τυχερούς που είσαστε διακοπές, είτε είστε από τους λιγότερο τυχερούς που δεν έχετε φύγει ακόμα. Εμείς θα είμαστε εδώ, η καθημερινή σας παρέα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ