Ιωάννα Σαρρή – Γιώργος Σαμπάνης: Ο έρωτας τους πάει πολύ

Σε ένα γεμάτο πρόγραμμα συναυλιών σε όλη την Ελλάδα, από το πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη δεν θα λείψει η σύντροφός του, Ιωάννα Σαρρή, αφού οι δυο τους έχουν αποφασίσει να συνδυάσουν τη δουλειά με τις καλοκαιρινές διακοπές τους. Από τον Εβρο μέχρι την Κρήτη θα ταξιδέψει ο έρωτας του Γιώργου Σαμπάνη και της Ιωάννας Σαρρή.

Γιώργος Σαμπάνης – Ιωάννα Σαρρή: Φουλ του έρωτα

Της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ – ΠΗΓΗ: Realnews

Ο τραγουδιστής και το μοντέλο έχουν ξεκινήσει το καλοκαίρι τους πιασμένοι χέρι-χέρι και απολαμβάνουν μαζί κάθε γωνιά της Ελλάδας, με αφορμή το πρόγραμμα συναυλιών του Γιώργου. Φέτος, εκτός από τη μουσική θα έχει μαζί του και την αγαπημένη του, αφού παράλληλα με τις εμφανίσεις του θα απολαύσουν και τις διακοπές τους.

Γιώργος Σαμπάνης: Το σχόλιο του για την τραπ μουσική – Πώς αντέδρασε όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή

Τα Χανιά, η Λίνδος, η Χαλκιδική είναι μερικοί από τους προορισμούς τους και εκεί σίγουρα θα βρουν χρόνο και για βουτιές στα καταγάλανα νερά. Επόμενοι σταθμοί θα είναι τα Ιωάννινα, η Πάργα και ο Εβρος, όπου επίσης θα έχουν τη δυνατότητα για μια όμορφη περιήγηση. Η Ιωάννα είναι συνεχώς μαζί του, αφού και οι δύο έχουν την ανάγκη να μοιράζονται τα πάντα. Αν δεν είναι αυτό ο απόλυτος έρωτας, τότε τι είναι; Ενα βλέμμα αρκεί για να αντιληφθεί ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Κι αυτή η ουσιαστική επικοινωνία είχε αρχίσει να χτίζεται από τους πρώτους κιόλας μήνες της σχέσης τους.

Τέλος το κρυφτό

Ο Γ. Σαμπάνης ανέκαθεν κρατούσε την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπανίως μιλούσε δημοσίως για τις σχέσεις του. Αυτό όμως, φαίνεται να έχει αλλάξει, καθώς τον τελευταίο καιρό μοιάζει πολύ πιο άνετος να εκφράζεται.

«Με κούρασε πολύ αυτό που είχα επιλέξει τα προηγούμενα χρόνια. Να έχω μια σχέση και να το ξέρουν λίγα άτομα και να μην μπορώ να κυκλοφορήσω. Αυτή τη φορά ήταν δύσκολο να κρυφτώ, γιατί μας είχαν βγάλει φωτογραφία σε ένα άσχετο μέρος. Εκεί είπα: “Τέλος το κρυφτό”! Είμαστε μαζί λίγους μήνες, αλλά είναι ωραίοι μήνες. Είμαι ερωτευμένος, η αλήθεια είναι», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του. Και δεν είναι μόνο αυτά που λέει, είναι κυρίως οι πράξεις του που αποδεικνύουν ότι αυτή τη φορά όλα είναι διαφορετικά. Εξάλλου, πρώτη φορά βλέπουμε τον τραγουδιστή να κυκλοφορεί παντού με τη σύντροφό του, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και απολαμβάνοντας τον έρωτα και την ευτυχία του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ