Χρύσα Παπαλελούδη – Ευθύμης Ζησάκης: Οι τελευταίες ετοιμασίες για τον γάμο

Να ενωθούν εις σάρκαν μίαν ετοιμάζονται ο Ευθύμης Ζησάκης και η Χρύσα Παπαλελούδη. Επειτα από περίπου τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα. Ο γάμος σχεδιάζεται να γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου και αναμένεται να είναι η αρχή του κοινού ονείρου τους για μια ευτυχισμένη οικογένεια.

«Καλοί μου άνθρωποι, το ’23 θα γελάμε πιο δυνατά! Καλή χρονιά, υγεία, ειρήνη, φροντίδα, αγάπη και ανθρωπιά, όλα τα άλλα φτιάχνονται», είχε γράψει ο Ευθ. Ζησάκης με την άφιξη του νέου χρόνου και μάλλον είχε τους λόγους του. Αυτές τις ημέρες, η σύντροφός του, Χρύσα, ράβει το νυφικό της, το οποίο θα έχει την υπογραφή του σχεδιαστή Stylianos. Η τελετή θα γίνει κοντά στη θάλασσα, αλλά εντός Αττικής. Γι’ αυτό επελέγη η Αθηναϊκή Ριβιέρα ως η καταλληλότερη τοποθεσία. Οι προετοιμασίες για τον γάμο είναι πυρετώδεις, αφού, παρόλο που θα γίνει σε κλειστό κύκλο, το ζευγάρι επιθυμεί να είναι υπέρλαμπρος. Αυτό που θέλουν είναι να οργανώσουν ένα μεγάλο πάρτι με φίλους, συγγενείς, αγαπημένα πρόσωπα και πολλές εκπλήξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα του γάμου θα είναι «νησί», ενώ όσοι ζουν από κοντά τον Ευθύμη και τη Χρύσα λένε πόσο πολύ ανυπομονούν και οι δύο για τη μεγάλη ημέρα.

Ολα ξεκίνησαν πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, στην Αθήνα, όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν. Ο Ευθ. Ζησάκης και η Χρ. Παπαλελούδη γνωρίστηκαν το 2020 στην παράσταση «Η εκδίκηση της ηλίθιας» και έξι μήνες αργότερα συγκατοίκησαν, καθώς ένιωσαν ότι δεν έχουν λόγο να το καθυστερούν. Πριν από περίπου δύο χρόνια, έκαναν μαζί εκπομπή στην Κύπρο, όπου επίσης είχαν περάσει υπέροχα.

Πλέον συνεργάζονται, αφού κινούνται και επιχειρηματικά στο κομμάτι της δραματουργίας, έχοντας επικεντρωθεί στις παραγωγές παιδικού θεάτρου. Αυτή την περίοδο ανεβάζουν την «Ειρήνη» του Αριστοφάνη, ενώ τον χειμώνα θα βρίσκονται σε ένα θέατρο στο κέντρο της Αθήνας, που θα τους φιλοξενήσει για όλη τη θεατρική σεζόν.

Οπως πρώτη αποκάλυψε η Realnews, ο Ευθ. Ζησάκης είχε κάνει με έναν παραμυθένιο τρόπο την πρόταση γάμου στη σύντροφό του, με εκείνη να λέει το μεγάλο «ναι». Επειτα από τρία χρόνια σχέσης, ζήτησε από τη Χρύσα να τον παντρευτεί, χαρίζοντάς της ένα εντυπωσιακό μονόπετρο με φόντο το πιο ειδυλλιακό και ρομαντικό σκηνικό: το μπαλκόνι της Ιουλιέτας στη Βερόνα της Ιταλίας. Η πρόταση γάμου έγινε πέρυσι τον Σεπτέμβριο, αιφνιδιάζοντας τη Χρ. Παπαλελούδη, η οποία δεν είχε υποψιαστεί τίποτα από όσα ετοίμαζε ο σύντροφός της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ