Γιώργος Σαμπάνης: Το σχόλιο του για την τραπ μουσική – Πώς αντέδρασε όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Σαμπάνης αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, στις προτάσεις να γίνει κριτής σε σόου ταλέντων και στην τραπ μουσική.

Όταν ρωτήθηκε αν του έχει γίνει πρόταση να συμμετάσχει σε κριτική επιτροπή σε σόου ταλέντων ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε: «Απ’ έξω – απ’ έξω μου έχει γίνει πρόταση να το κάνω. Επικοινώνησαν δηλαδή με συνεργάτες μου, όχι μαζί μου. Δεν με αφορά καθόλου, ίσως είναι ένας τρόπος προβολής. Ωστόσο νιώθω πολύ τραγουδιστής για να το κάνω. Γενικά δεν μου ταιριάζει. Δεν έχει να κάνει με το εάν δεν θέλω να στεναχωρήσω κάποιο. Όταν μιλάμε για μουσικά θέματα πρέπει να λέμε την αλήθεια, δεν συγχωρεί κανέναν η μουσική. Όταν κάτι είναι κακό πρέπει να το πεις. Δεν κάνω γι’ αυτήν την δουλειά φαίνεται ήδη!».

Για την τραπ μουσική ο Γιώργος Σαμπάνης σχολίασε πως: «Στην τραπ μουσική κάποια πράγματα έχουν απλά ενδιαφέρον και κάποια άλλα απλά δε με αφορούν καθόλου. Κάθε γενιά ψάχνει να βρει δικούς της ήρωες… Κάθε εποχή αποκτά και τα δικά της πρότυπα. Πέρυσι συνεργάστηκα με τον Snik και το έκανα για έναν πολύ απλό λόγο, γιατί πρέπει να ενώνουμε τις τάσεις και τις μουσικές και όχι να κλωτσάμε ο ένας τον άλλον.

Αυτό δεν έχει να κάνει με το αν εγώ εγκρίνω την δική του δουλειά και αυτός την δική μου. Δεν μπορώ να είμαι εχθρός με κανένα είδος μουσικής. Δε μου αρέσει η θεματολογία τους. Για να είμαι ειλικρινής δεν την εγκρίνω αυτή την θεματολογία. Μέσα από το κίνημα της ραπ – τραπ μουσικής βγήκαν και εξαιρετικοί καλλιτέχνες. Υπάρχει ένα παιδί από την Ξάνθη, o Bloody Hawk που εγώ έχω γίνει φαν του».

Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Ιωάννας Σαρρή, στην συνέντευξή του, προτίμησε να διατηρήσει χαμηλό προφίλ όσον αφορά στην φάση που βρίσκεται σήμερα στην προσωπική του ζωή και να μην επεκταθεί σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

«Στα προσωπικά μου είμαι σε πολύ καλή φάση, είμαι χαρούμενος. Δεν χρειάζεται να ξέρετε πολλά για τα προσωπικά μου. Ό,τι ξέρετε, το μάθατε τώρα, και πολλά είναι», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Να σημειωθεί πως εδώ και μερικές ημέρες φήμες θέλουν την σύντροφό του να είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.  

Δείτε τι είπε στην συνέντευξή του στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», όπου βρέθηκε καλεσμένος την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ