Γιώργος Σαμπάνης: Η εξομολόγηση για την Ιωάννα Σαρρή

O Γιώργος Σαμπάνης παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τον έρωτα του με την Ιωάννα Σαρρή, τις ηρωίδες της ζωής του, την πιθανότητα δημιουργίας οικογένειας, αλλά και την περιπέτεια με την υγεία του το καλοκαίρι. 

Για τον κομμάτι του αθλητισμού, που έπαιξε ρόλο για μεγάλο χρονικό διάστημα στην ζωή του, σχολίασε: «Ο αθλητισμός υπήρχε στην ζωή μου μέχρι τα 24 μου χρονιά, μετά μπήκα στο τραγούδι που ασχολούμουν από 6 χρόνων». «Σταμάτησα τον στίβο γιατί δεν είχα επαγγελματικό κίνητρο πάρα μόνο το πάθος να τρέχω» εξήγησε ο Γιώργος Σαμπάνης και παραδέχθηκε πως «δεν είχα τις ικανότητες να προχωρήσω».

Όσον αφορά στις σχέσεις με τον πατέρα του και τις ηρωίδες στην ζωή του ο τραγουδιστής είπε: «Ήμουν πολύ μικρός όταν χώρισαν οι γονείς μου. Ο πατέρας μου πια είναι φίλος μου. Ο πατέρας μου είχε να πει περισσότερα πράγματα μαζί μου όταν ήμουν έφηβος πάρα μικρός. Οι ηρωίδες της ζωής μου είναι η μητέρα μου και η γιαγιά μου, η Μαρία που με βοήθησε πολύ στο μεγάλωμα μου. Αν το να έχω οικογένεια μου στερήσει την έμπνευση μου, δεν με πειράζει, θα βρω κάτι άλλο».

Σχετικά με την σχέση του με την Ιωάννα Σαρρή, ο Γιώργος Σαμπάνης είπε: «Με κούρασε να κρύβω τις σχέσεις μου και να μην μπορώ να κυκλοφορήσω, η τωρινή μου σχέση ήταν δύσκολο να κρυφτεί. Μας έβγαλαν μια φωτογραφία με την Ιωάννα κι είπα φτάνει το κρυφτό». «Με την Ιωάννα γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του ”Άσε με να σε προσέχω”», αποκάλυψε ο τραγουδιστής και παραδέχτηκε: «Είμαστε μαζί λίγους μήνες αλλά ωραίους. Είμαι ερωτευμένος με την Ιωάννα».

Ο Γιώργος Σαμπάνης αναφέρθηκε και στο περιστατικό στην συναυλία του στην Σάμο. «Την ώρα που τραγουδούσα στην συναυλία μου στη Σάμο, γέμισαν οι φωνητικές μου χορδές με αίμα και έκανα αφωνία», είπε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ