Netflix Top 10 (23/2): Αυτές είναι οι ταινίες που βλέπουν οι Έλληνες αυτήν την στιγμή – Ποια κατέκτησε την κορυφή

Παρασκευή σήμερα και οι περισσότεροι άνθρωποι περιμένουν να σχολάσουν προκειμένου να επιστρέψουν σπίτι τους και να περάσουν ένα όμορφο Σαββατοκύριακο με τις οικογένειές τους και τους φίλους τους.

Πολλοί θα προτιμήσουν να μείνουν μέσα και να χαλαρώσουν βλέποντας ταινίες στο Netflix. Τις τελευταίες ημέρες έχει προστεθεί αρκετό περιεχόμενο για όλα τα γούστα στην δημοφιλή streaming πλατφόρμα. Τι βλέπουν όμως αυτές τις ημέρες οι Έλληνες συνδρομητές του Netflix

Στο No1 στο Top 10 των ταινιών βρίσκεται πλέον η σουηδική ταινία καταστροφής « Η Άβυσσος», ενώ στην 2η θέση είναι η δραματική γκανγκστερική ταινία του 2022 «Το Κοστούμι».

Tο δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ, «Ο Αϊνστάιν και η Βόμβα (Einstein and the Bomb)» βρίσκεται στην 4η θέση, ενώ η ρομαντική κωμωδία «Players» με την Τζίνα Ροντρίγκεζ και τον Τομ Έλις, που κυκλοφόρησε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, έχει υποχωρήσει στην 5η θέση.

Σταθερά στο Top 10 βρίσκονται οι τρεις ταινίες «Εγώ ο Απαισιότατος» και τα «Minions», που αποδεικνύονται ότι είναι από τις πιο αγαπημένες ταινίες των Ελλήνων, καθώς βρίσκονται στο Top10 από την 1η Φεβρουαρίου όταν και έγιναν διαθέσιμες στην πλατφόρμα.

Την κορυφαία 10αδα του Netflix συμπληρώνουν η ρομαντική πολεμική δραματική ταινία θρίλερ του 2016, «Σύμμαχοι» με την Μαριόν Κοτιγιάρ  και τον Μπραντ Πιτ, και η εμβληματική ταινία «Ο Διάβολος Φοράει Prada» με την Μέριλ Στριπ, την Αν Χάθαγουεϊ, την Έμιλι Μπλαντ και τον Στάνλεϊ Τούτσι.

Netflix Top 10: Oι καλύτερες ταινίες

  1. Η Άβυσσος
  2. Το Κοστούμι
  3. Εγώ ο Απαισιότατος 3
  4. Ο Αϊνστάιν και η Βόμβα
  5. Players
  6. Minions
  7. Εγώ ο Απαισιότατος 2
  8. Εγώ ο Απαισιότατος
  9. Σύμμαχοι
  10. Ο Διάβολος Φοράει Prada

Netflix Top 10 Ταινίες (23/2)

1. Η Άβυσσος

Καθώς η σουηδική πόλη Κίρουνα βυθίζεται, η Φρίγκα διχάζεται ανάμεσα στην οικογένεια και τη δουλειά της ως υπεύθυνη ασφαλείας στο μεγαλύτερο υπόγειο ορυχείο του κόσμου.

2. Το Κοστούμι

Ένας Βρετανός ράφτης στο Σικάγο της δεκαετίας του 1950 έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή, όταν το κατάστημά του γίνεται πεδίο μάχης μιας ομάδας γκάνγκστερ.

3. Εγώ ο Απαισιότατος 3

Όταν αποτυγχάνει να συλλάβει ένα παιδί-θαύμα της δεκαετίας του ’80 που έγινε σούπερ-κακούργος, ο Γκρου απολύεται αλλά βρίσκει έναν δίδυμο αδελφό που αγνοούσε για χρόνια.

4. Ο Αϊνστάιν και η Βόμβα

Βρισκόμαστε στο 1933 και ο Άλμπερτ Αϊνστάιν, ο πιο διάσημος επιστήμονας στον κόσμο, είναι καταζητούμενος. Από φόβο για τη ζωή του, η μόνη λύση είναι να εγκαταλείψει την πατρίδα του, Γερμανία, καθώς ο Χίτλερ καταλαμβάνει την εξουσία και ξεκινά τη συστηματική δίωξη του εβραϊκού πληθυσμού.

Ο Αϊνστάιν πρέπει να βρει ένα μέρος να κρυφτεί από την πραγματική απειλή των Ναζί δολοφόνων. Πού εξαφανίζεται όμως κάποιος που τον ξέρει όλος ο κόσμος; Οδηγούμαστε λοιπόν σε μια ξύλινη καλύβα σε ένα λιβάδι στο Νόρφολκ και στη σχεδόν άγνωστη ιστορία της κρυψώνας του Αϊνστάιν. Μια εποχή και ένα μέρος που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή του, ανάμεσα στην Ευρώπη και την Αμερική, τη φιλειρηνικότητα και την εχθρότητα. Μια στιγμή που τελικά θα καθορίσει τη σχέση του με την πιο ισχυρή εφεύρεση όλων των εποχών, την ατομική βόμβα.

Χρησιμοποιώντας για το διάλογο του σεναρίου αποκλειστικά τα λόγια του Αϊνστάιν, τους λόγους τις επιστολές και τις συνεντεύξεις του, αυτό το πρωτοποριακό δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ από την BBC Studios (Φονικός Άνθρακας, το βραβευμένο με Emmy® Στην Κόψη του Χειρουργού) συνδυάζει δραματικές σεκάνς με αρχειακό υλικό από τη ζωή του Αϊνστάιν, παρουσιάζοντας και τους δύο παγκόσμιους πολέμους, την άνοδο και την πτώση του φασισμού και την αυγή της ατομικής εποχής. Το αποτέλεσμα είναι ένα μοναδικά εύστοχο και συγκινητικό πορτρέτο ενός από τους μεγαλύτερους στοχαστές του 20ού αιώνα και μετά.

5. Players

Εδώ και χρόνια, η αθλητικογράφος από τη Νέα Υόρκη Μακ (Τζίνα Ροντρίγκεζ) επινοεί “συστήματα” για επιτυχημένα εφήμερα ερωτικά ραντεβού μαζί με τον κολλητό της, Άνταμ (Ντέιμον Γουέιανς Τζούνιορ), και την παρέα τους. Παρά τα αμέτρητα one-night stand όλα αυτά τα χρόνια, το βιβλίο-οδηγός τους έχει αυστηρούς κανόνες, με τον κυριότερο να απαγορεύει τις σχέσεις που προκύπτουν από ένα σύστημα. Όταν η Μακ ερωτεύεται απροσδόκητα τον επόμενο στόχο της, τον γοητευτικό ανταποκριτή πολέμου Νικ (Τομ Έλις), αρχίζει να αναθεωρεί πλήρως το παιχνίδι. Καθώς τα όρια μεταξύ δουλειάς, διασκέδασης, φιλίας και έρωτα αρχίζουν να θολώνουν, η Μακ πρέπει να μάθει πώς η σχέση της μίας βραδιάς γίνεται σοβαρή σχέση.

Στο “Players” πρωταγωνιστούν επίσης οι Τζόελ Κόρτνεϊ, Ογκούστους Πρου, Λάιζα Κόσι, Ίγκο Νούντιμ και Μαρίν Χινκλ. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Τρις Σίε, ενώ το σενάριο είναι της Γουίτ Άντερσον και η παραγωγή των Ρος Μ. Ντάινερσταϊν, Μαρκ Πλατ, Άνταμ Σίγκελ και Ράιαν Κρίστιανς.

6. Minions

Τα μπανανί πρωτοπαλίκαρα του “Εγώ, ο Απαισιότατος” πρωταγωνιστούν σε αυτό το πρίκουελ και μας διηγούνται την ιστορία της σχέσης τους με τον ανεπανάληπτο υπέρκακο Γκρου.

7. Εγώ ο Απαισιότατος 2

Περισσότερα γκάτζετ, Μίνιον και χάος! Καθώς ο Γκρου αφήνει τις κακές του συνήθειες για να φροντίσει τα κορίτσια του, μια απόρρητη υπηρεσία τον καλεί να πολεμήσει το κακό.

8. Εγώ ο Απαισιότατος

Το σχέδιο ενός μοχθηρού εγκέφαλου να κλέψει το φεγγάρι από τον ουρανό ξεφεύγει όταν μια τριάδα ορφανών που ψάχνουν μπαμπά κλέβουν την καρδιά του.

9. Σύμμαχοι

Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος. Ο πράκτορας Μαξ Βατάν ερωτεύεται μια Γαλλίδα κατάσκοπο που θεωρείται διπλή πράκτορας. Θα καταφέρει να αποδείξει την αθωότητά της;

10. Ο Διάβολος Φοράει Prada

Μια απόφοιτη πανεπιστημίου ανακαλύπτει τη δύναμη —και το στιλ— της, καθώς υποφέρει για να τα καταφέρει ως βοηθός της αυταρχικής αρχισυντάκτριας ενός περιοδικού μόδας.

 

πηγή: FOXreport.gr

Πώς να καθαρίσετε το iPhone σας από ιούς, κακόβουλα λογισμικά και spam – 4 εύκολες λύσεις από ειδικούς

Τα μυστικά του δάσους του Σέργουντ: Ήταν πραγματικό πρόσωπο ο Ρομπέν των Δασών;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ