Netflix Top 10 (22/3/24): Τι βλέπουν οι Έλληνες σήμερα; – Οι σειρές που βρίσκονται στην κορυφή

Παρασκευή σήμερα και μπροστά μας είναι ακόμη ένα τριήμερο, καθώς την Δευτέρα είναι η 25η Μαρτίου. Μετά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας πολλοί θα προτιμήσουν να μείνουν σπίτι και να ξεκουραστούν.

Άρα είναι μία καλή ευκαιρία να χαλαρώσουν στον καναπέ τους, να ανοίξουν το Netflix και να παρακολουθήσουν τα επεισόδια των ολοκαίνουριων σειρών που έχουν προστεθεί στην πλατφόρμα τις τελευταίες ημέρες. Δεν θα χρειαστεί να ψάξουν πολύ, καθώς μπορούν να επιλέξουν ένα πρόγραμμα από το Top 10 του Netflix.

Παρακάτω θα βρείτε τις σειρές που βλέπουν οι Έλληνες συνδρομητές του Netflix αυτήν την στιγμή.

Netflix Top 10: Oι καλύτερες σειρές αυτήν την στιγμή

  1. The Gentlemen
  2. Σιδερένιο Βασίλειο
  3. Bandidos – Κυνηγοί
  4. Σώμα με Σώμα: Η Μάχη των 100 – 2η σεζόν: Underground
  5. Ντετέκτιβ Μονκ
  6. Ανθρωποκτονίες Νέα Υόρκη
  7. Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου
  8. Supersex
  9. Hot Wheels: Ώρα για Αγώνα
  10. Το Σήμα

Netflix Top 10 σειρές 22/3/2024

The Gentlemen

Ο αριστοκράτης Έντι ανακαλύπτει ότι η οικογενειακή έπαυλη που κληρονομεί ανήκει σε μια τεράστια αυτοκρατορία εμπόρων φούντας, οι οποίοι δεν σκοπεύουν να φύγουν.

Σιδερένιο Βασίλειο

Ο Χοακίν Μαντσάδο κυβερνά τη ναρκο-αυτοκρατορία του από το λιμάνι της Βαρκελώνης με σιδερένια πυγμή – ώσπου ένα φορτίο θέτει σε κίνδυνο τη δουλειά και την οικογένειά του.

Bandidos – Κυνηγοί

Μια συμμορία απροσάρμοστων επιχειρεί να αποκαλύψει έναν κρυμμένο θησαυρό των Μάγια. Η στρατηγική τους; Θολή. Η δυναμική τους; Κακή. Ευτυχώς, είναι αρκετά έξυπνοι.

Σώμα με Σώμα: Η Μάχη των 100 – 2η σεζόν: Underground

Επιστρέφοντας με 100 νέους παίκτες που διαγωνίζονται για τον τίτλο του απόλυτου σώματος, αυτός ο σκληρός παγκόσμιος διαγωνισμός ανεβάζει τις προκλήσεις σε άλλα επίπεδα.

Ντετέκτιβ Μονκ

Ένας πανέξυπνος ντετέκτιβ με ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή παραιτείται από το σώμα κι αναλαμβάνει σύμβουλος στις πιο δύσκολες υποθέσεις του αστυνομικού τμήματος.

Ανθρωποκτονίες Νέα Υόρκη

Ντετέκτιβ και εισαγγελείς θυμούνται τις πιο δύσκολες υποθέσεις ανθρωποκτονίας σ’ αυτήν τη σειρά ντοκιμαντέρ αληθινών εγκλημάτων από τον δημιουργό του “Νόμος και Τάξη”.

Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου

Ένα νεαρό αγόρι γνωστό ως Άβαταρ πρέπει να κατακτήσει τα τέσσερα στοιχεία της φύσης για να σώσει τον κόσμο και να πολεμήσει έναν οχθηρό εχθρό που θέλει να το σταματήσει.

Supersex

Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, αυτή είναι η ιστορία του πώς ο Ρόκο Σιφρέντι ξέφυγε από τη φτώχεια κι έγινε ο μεγαλύτερος πορνοστάρ του κόσμου.

Hot Wheels: Ώρα για Αγώνα!

Βασισμένο στο νούμερο ένα παιχνίδι σε πωλήσεις στον κόσμο, το Hot Wheels Let’s Race είναι μια σειρά υψηλών οκτανίων που πυροδοτεί και ξεκλειδώνει το πνεύμα διεκδίκησης σε κάθε οδηγό αγώνων! Η σειρά ακολουθεί τη νεότερη γενιά οδηγών αγώνων μέσα από συγκλονιστικούς αγώνες, ακραίους διαγωνισμούς ακροβατικών και συγκλονιστικές προκλήσεις.

Το Σήμα

Μια γυναίκα αστροναύτης εξαφανίζεται και η οικογένειά της ψάχνει απεγνωσμένα απαντήσεις. Όσο περισσότερα βρίσκουν, τόσο περισσότερο απειλούνται οι ίδιοι — και ο κόσμος.

πηγή: FOXreport.gr

«Ασφαλίστε τώρα τους λογαριασμούς σας»: Χάκερ στοχεύουν τους χρήστες του Gmail και του Facebook – Έκλεψαν 1,5 εκατ. ευρώ το 2023

Γιατί υπάρχει ένα σκωτσέζικο χωριό στην Ιταλία;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ