Netflix Top 10 (14/3): Τι βλέπουν οι Έλληνες σήμερα; – Οι ταινίες που βρίσκονται στην κορυφή

Πέμπτη σήμερα και το βράδυ υπάρχουν δεκάδες ποδοσφαιρικοί και μπασκετικοί αγώνες, με κορυφαίο το ελληνικό ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στην Euroleague, ωστόσο πολλοί θα προτιμήσουν να χαλαρώσουν στον καναπέ τους και να δουν κάποια ταινία στο Netflix.

Ευτυχώς για αυτούς, το Top 10 του Netflix έχει ανανεωθεί και δεν θα χρειαστεί να χάσουν χρόνο ψάχνοντας ποια ταινία να δουν. Μπορούν απλά να επιλέξουν μία από το Top 10 που αλλάζει ανάλογα με τις προτιμήσεις των Ελλήνων συνδρομητών.

Στην κορυφή βρίσκεται η νέα πρωτότυπη ταινία του Netflix, Δεσποσύνη (Damsel) με την Μίλι Μπόμπι Μπράουν που ανατρέπει τα κλασικά παραμύθια. Στην 2η θέση είναι η ταινία επιστημονικής φαντασίας και δράσης «Jurassic World: Κυριαρχία», ενώ την κορυφαία 3αδα συμπληρώνει η ρομαντική ταινία του 2007 «Υ.Γ. Σ’ αγαπώ»

Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά όλες τις ταινίες που βρίσκονται στο Top 10 του Netflix σήμερα, Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024.

Netflix Top 10: Oι καλύτερες ταινίες αυτήν την στιγμή

  • 1. Δεσποσύνη
  • 2. Jurassic World: Κυριαρχία
  • 3. Υ.Γ. Σ’ αγαπώ
  • 4. Ο θείος Ντρου
  • 5. Κωδικός 8: Μέρος 2
  • 6. Εγώ ο Απαισιότατος 3
  • 7. Μνημείων Άνδρες
  • 8. Τα Στρουμφάκια, το χαμένο χωριό
  • 9. Ελεύθερος Σκοπευτής: Επιχείρηση Διάβολος
  • 10. The International

Netflix Top 10 ταινίες 14/3/2024

Δεσποσύνη

Ο γάμος μιας νεαρής γυναίκας με έναν γοητευτικό πρίγκιπα μετατρέπεται σε έναν σκληρό αγώνα επιβίωσης, όταν την προσφέρουν ως θυσία σε έναν δράκο που βγάζει φωτιές.

Jurassic World: Κυριαρχία

Η καταστροφή ελλοχεύει καθώς οι δεινόσαυροι ζουν ανάμεσα στους ανθρώπους σε έναν ευμετάβλητο κόσμο. Νέοι και παλιοί ήρωες ενώνονται ξανά για μια συναρπαστική περιπέτεια.

Υ.Γ. Σ’ αγαπώ

Η Χόλι χάνει ξαφνικά τον άντρα της Τζέρι, τον έρωτα της ζωής της, λόγω ασθένειας, και μαζί χάνει την γη κάτω από τα πόδια της. Εκείνο που την κρατάει είναι τα γράμματα του Τζέρι που φτάνουν στα χέρια της μυστηριωδώς, εμψυχώνοντάς την να συνεχίσει την ζωή της. Σε αυτή την κατεύθυνση βοηθούν οι φίλες της και η μητέρα της.

Ο Θείος Ντρου

Έχοντας ανάγκη από μετρητά, ο πωλητής αθλητικών παπουτσιών Νταξ ζητά τη βοήθεια ενός τοπικού θρύλου και της παλιάς του ομάδας μπάσκετ για να κερδίσει ένα τουρνουά δρόμου.

Κωδικός 8: Μέρος 2

Στο σίκουελ του “Κωδικός 8”, ο Κόνορ (Ρόμπι Άμελ) έχει αποφυλακιστεί, εργάζεται ως επιστάτης σε ένα κοινοτικό κέντρο και δεν έχει καμία σχέση πια με τον παλιό του συνεργάτη Γκάρετ (Στίβεν Αμέλ). Η προσπάθεια του Κόνορ να μείνει μακριά από μπελάδες αποτυγχάνει, όταν αναγκάζεται να βοηθήσει τη 14χρονη Παβ (Σίρενα Γκουλάμγκαους) να ξεφύγει από μια συμμορία διεφθαρμένων αστυνομικών με επικεφαλής τον αρχιφύλακα Κινγκ (Άλεξ Μάλαρι Τζούνιορ). Ο Κινγκ χρησιμοποιεί τα νέα ρομποτικά σκυλιά K9 για να εντοπίσει την Παβ, ενώ ο Κόνορ πρέπει για ακόμη μία φορά να ζητήσει βοήθεια από τον Γκάρετ και την ομάδα του. Μπορεί όμως να εμπιστευτεί εκείνον που εξ αρχής τον έστειλε στη φυλακή;

Εγώ ο Απαισιότατος 3

Όταν αποτυγχάνει να συλλάβει ένα παιδί-θαύμα της δεκαετίας του ’80 που έγινε σούπερ-κακούργος, ο Γκρου απολύεται αλλά βρίσκει έναν δίδυμο αδελφό που αγνοούσε για χρόνια.

Μνημείων Άνδρες

Στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, υπάλληλοι μουσείων και ιστορικοί φτιάχνουν μια ετερόκλητη ομάδα με αποστολή να φέρουν πίσω κλεμμένα έργα τέχνης προτού τα καταστρέψει ο Χίτλερ.

Τα Στρουμφάκια, το χαμένο χωριό

Η Στρουμφίτα, ο Σπιρτούλης, ο Σκουντούφλης και ο Προκόπης κατευθύνονται στο Απαγορευμένο Δάσος για να σώσουν ένα μυστηριώδες χαμένο χωριό από τον σατανικό μάγο Δρακουμέλ.

Ελεύθερος Σκοπευτής: Επιχείρηση Διάβολος

Όταν ένας Κολομβιανός ναρκέμπορος αποκτά τον έλεγχο των οδών για τις ΗΠΑ, ένας σκοπευτής συνεργάζεται με μια ομοσπονδιακή πράκτορα για να ρίξουν αυτόν και το καρτέλ του.

The International

Ένας πράκτορας της Ιντερπόλ και μια βοηθός εισαγγελέας απ’ το Μανχάταν ενώνουν δυνάμεις, για να σταματήσουν έναν οικονομικό οργανισμό μπλεγμένο σε διεθνή εμπορία όπλων.

πηγή: FOXreport.gr

Το Quest VR της Meta είναι ευάλωτο σε επιθέσεις τύπου «Inception» – Απατεώνες μπορούν να πάρουν τον πλήρη έλεγχο του Headset

Νέα θεωρία συνωμοσίας υποστηρίζει ότι η γυμνή εμφάνιση του John Cena στα Όσκαρ ήταν σατανιστικό τελετουργικό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ