Damsel: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα ταινία του Netflix με την Μίλι Μπόμπι Μπράουν

«Υπάρχουν πολλές ιστορίες όπου ο ηρωικός ιππότης σώζει μία δεσποσύνη σε κίνδυνο. Αυτή δεν είναι μία από αυτές» προειδοποιεί μία φωνή τους θεατές του Damsel, της νέας ταινίας του Netflix.

Αν υποφέρετε από στερητικό σύνδρομο Eleven από το Stranger Things, μην ανησυχείτε. Στο Damsel του Juan Carlos Fresnadillo, υποψήφιου για Όσκαρ σκηνοθέτη, η Μίλι Μπόμπι Μπράουν εισέρχεται σε ένα διαφορετικό είδος Upside Down.

Ως η αποφασιστική και θαρραλέα Elodie, η ηθοποιός ανατρέπει το σενάριο του παραδοσιακού παραμυθιού. Είναι μία πριγκίπισσα, το ευτυχισμένο τέλος της ιστορίας της διακόπτεται βίαια όταν ο πρίγκιπας της τη θυσιάζει σε έναν δράκο. Ξεχάστε ό,τι έχετε ακούσει για τα παραμύθια που αρχίζουν με το «Μια φορά κι έναν καιρό…» – αυτή η δεσποσύνη έχει μόνο τον εαυτό της για να βασιστεί.

Το Damsel είναι διαθέσιμο από σήμερα, Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024, αποκλειστικά στο Netflix.

«Είναι μια δεσποσύνη που δεν χρειάζεται να σωθεί. Σώζει τον εαυτό της με πολλούς τρόπους. Ανατρέπει αυτό που περιμένεις: Περιμένεις ότι ο πρίγκιπας θα γυρίσει και θα τη σώσει, και… όχι. Μην περιμένεις τον πρίγκιπα» τονίζει η Μίλι Μπόμπι Μπράουν στο Netflix.

«Αυτό που μου άρεσε πολύ στο σενάριο του Dan Mazeau ήταν ότι αγκάλιασε την ιδέα μιας φανταστικής περιπέτειας και μιας ιστορίας με πριγκίπισσες και δράκους, αλλά την πήγε σε ένα μέρος όπου είναι εντελώς ανάποδα (upside down)» αναφέρει ο Fresnadillo στο Tudum. «Ήταν ένα πολύ έντονο ταξίδι που ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που σχεδίασα και ανέπτυξα. Στον πυρήνα, πρόκειται για μια τόσο όμορφη ιστορία για μια νεαρή γυναίκα που γίνεται μια ισχυρή, ανεξάρτητη και ενδυναμωμένη ενήλικη. Η Elodie δεν έχει κανενός είδους υποστήριξη. Είναι μια πραγματική εμπειρία επιβίωσης».

Netflix Damsel

Netflix: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Damsel

Στο Damsel, η Elodie (Μίλι Μπόμπι Μπράουν) είναι μια υπάκουη δεσποσύνη, αλλά συμφωνεί να παντρευτεί έναν όμορφο πρίγκιπα. Ωστόσο ανακαλύπτει ότι όλα ήταν μια παγίδα. Η βασιλική οικογένεια τη στρατολογεί ως θυσία για να εξοφλήσει ένα αρχαίο χρέος. Στη συνέχεια, την πετάνε σε μια σπηλιά με έναν δράκο που «φτύνει» φωτιά, όπου πρέπει να βασιστεί αποκλειστικά στη λογική και τη θέλησή της για να επιβιώσει.

Καθώς η Elodie παλεύει μόνη της στα έγκατα της φωλιάς του τέρατος, είναι τα μάτια και τα αυτιά του κοινού. «Νιώθεις ότι βιώνεις το ταξίδι της επιβίωσης και της αντιμετώπισης αυτού του πλάσματος μαζί με την Elodie», λέει ο Fresnadillo.

Το σύστημα σπηλαίων στα γυρίσματα βοήθησε την ίδια την Μπράουν να νιώσει ότι βιώνει αυτό το ταξίδι. «Ήταν δύσκολο να τρέξω μέσα στις σπηλιές. Ήταν δύσκολο να ουρλιάζεις, επειδή κανείς δεν μπορούσε να σε ακούσει. Δεν μπορούσες να δεις τίποτα. Όλα έμοιαζαν τόσο αληθινά. Έτσι λάτρευα τις σπηλιές ως ηθοποιός, αλλά τις μισούσα ως Elodie» τόνισε.

Υπό τους ήχους του “Run from Me” των Timber Timbre, το teaser τρέιλερ της ταινίας του Netflix παρουσιάζει την αποπλάνηση της Elodie από τη βασιλική οικογένεια – και την επακόλουθη πραγματικότητα της παραμυθένιας κατάστασής της, καθώς παλεύει για τη ζωή της στα βάθη μιας σπηλιάς.

Το teaser τρέιλερ του Damsel

 

Netflix: To τρέιλερ του Damsel

πηγή: FOXreport.gr

Τα 22 καλύτερα βιντεοπαιχνίδια με γυναίκες πρωταγωνίστριες

Exit Scam: Το λυτρισμικό BlackCat εξαφανίστηκε κατηγορώντας το FBI – Οι χάκερ είχαν μόλις λάβει μία πληρωμή 22 εκατ. δολαρίων

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ