Netflix: Νέες αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ «Χάρι και Μέγκαν» – Η Μαρκλ ήθελε να αυτοκτονήσει – ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ του Netflix, «Χάρι και Μέγκαν» για τα όσα βίωναν πριν το Megxit ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Νέα επίθεση Χάρι-Μέγκαν κατά του Μπάκιγχαμ: «Με χρησιμοποιούσαν για να ταΐσουν τους λύκους»

Στα τρία τελευταία επεισόδια του ντοκιμαντέρ που είναι πλέον διαθέσιμα στο Netflix, το ζευγάρι ισχυρίζεται ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλετον και ο Βασιλιάς -πλέον- Κάρολος ζήλευαν την δημοτικότητά τους και δεν τους άρεσε που «έκλεβαν τα φώτα της δημοσιότητας».

Στο 4ο επεισόδιο, ο πρίγκιπας Χάρι αναφέρεται στην περιοδεία στην Αυστραλία τον Οκτώβριο του 2018, όπου αποκαλύφθηκε η εγκυμοσύνη της Μέγκαν. «Όταν κάποιος κλέβει στη συνέχεια τα φώτα της δημοσιότητας ή κάνει την δουλειά καλύτερα από το άτομο που γεννήθηκε για να το κάνει αυτό, αυτό αναστατώνει τους ανθρώπους και χαλάει την ισορροπία» τονίζει ο Χάρι.

Αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ «Χάρι και Μέγκαν» – Το παλάτι απαγόρευσε στην Μαρκλ να καλέσει στον γάμο την ανιψιά της

Στο επόμενο επεισόδιο, περιέγραψε πόσο τρομακτικό ήταν όταν ο αδελφός του, πρίγκιπας Γουίλιαμ, του φώναζε, ουρλιάζοντας όταν είπε για τα σχέδια που έκανε με τη Μέγκαν για μετακόμιση στο εξωτερικό. «Ήταν τρομακτικό να έχω τον αδελφό μου να ουρλιάζει και να μου φωνάζει και τον πατέρα μου να λέει πράγματα που απλώς δεν ήταν αλήθεια. Και η γιαγιά μου, ξέρετε, να κάθεται ήσυχα εκεί και να τα καταλαβαίνει όλα» λέει ο Χάρι.

«Η Μέγκαν Μαρκλ ήθελε να αυτοκτονήσει» αποκαλύπτει η μητέρα της

Συγκλονίζει η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, αναφερόμενη στις τάσεις αυτοκτονίας της κόρης της. Η Ντόρια Ράγκλαντ, που ζει στην Καλιφόρνια κοντά στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε πόσο πιεσμένη ήταν η δούκισσα του Σάσεξ όσο ζούσε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Την θυμάμαι να μου λέει ότι ήθελε να αφαιρέσει τη ζωή της. Και, αυτό μου ράγισε πραγματικά την καρδιά», δήλωσε η Μέγκαν Μαρκλ. Και προσθέτει: «Ήξερα ότι ήταν κακό, αλλά το να την ακολουθούν συνεχώς αυτά τα όρνια -απλώς να μαζεύει το πνεύμα της- ότι στην πραγματικότητα θα σκεφτόταν να μην θέλει να είναι εδώ… δεν είναι εύκολο για μια μαμά να ακούει τέτοια πράγματα. Και δεν μπορούσε να την προστατέψω. Δεν μπορούσα… Γνώριζα το άγχος που είχαν. Ένιωθα σαν να έτρεχαν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ