Νέα επίθεση Χάρι-Μέγκαν κατά του Μπάκιγχαμ: «Με χρησιμοποιούσαν για να ταΐσουν τους λύκους»

Νέες κατηγορίες για το Παλάτι εκτοξεύουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, υποστηρίζοντας ότι τους «χρησιμοποίησαν» για «να ταΐσουν τους λύκους» και ότι η βασιλική οικογένεια «είπε ψέματα για να προστατεύσει» τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, τον διάδοχο του θρόνου.

Αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ «Χάρι και Μέγκαν» – Το παλάτι απαγόρευσε στην Μαρκλ να καλέσει στον γάμο την ανιψιά της

Το δεύτερο μέρος του ντοκιμαντέρ «Χάρι και Μέγκαν» αναμένεται ακόμη πιο αποκαλυπτικό, σύμφωνα με το τρέιλερ που βγήκε στον αέρα για τα επόμενα επεισόδια στο Netflix.

Σημειώνεται ότι στα πρώτα επεισόδια του ντοκιμαντέρ, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ επικεντρώθηκαν κυρίως στην παρενόχληση που δέχτηκαν από τα μέσα ενημέρωσης.

Οι φόβοι του Παλατιού για τη σειρά της Μέγκαν και του Χάρι στο Netflix – «Η επόμενη εβδομάδα θα είναι δηλητήριο»

Η συνέχεια, που θα προβληθεί την Πέμπτη, ωστόσο, αναμένεται «εκρηκτική» δεδομένου ότι ο μικρότερος γιος του βασιλιά Καρόλου και η Αμερικανίδα σύζυγός του θα αφηγηθούν την δική τους εκδοχή για το πώς χώρισαν οι δρόμοι τους με τη μοναρχία, το 2020.

«Δεν με έριξαν απλώς στους λύκους, με χρησιμοποιούσαν για να ταΐσουν τους λύκους» δηλώνει η Μέγκαν Μαρκλ στο τρέιλερ.

Netflix: Το Παλάτι απαντά στην Μέγκαν και τον Χάρι μετά την «τηλεοπτική βόμβα» τους

Από την πλευρά του, ο Χάρι λέει πως «το θεωρούν φυσιολογικό να ψεύδονται για να προστατεύσουν τον αδελφό μου, αλλά δεν ήταν έτοιμοι να πουν την αλήθεια για να προστατεύσουν εμάς».

Τα πρώτα επεισόδια του ντοκιμαντέρ δεν περιείχαν κάποια συγκλονιστική αποκάλυψη, όπως περίμεναν ορισμένοι και όπως είχε γίνει το 2021, με τη συνέντευξη που παραχώρησε το ζευγάρι στην αμερικανική τηλεόραση και όπου κατηγόρησε τη βασιλική οικογένεια για ρατσισμό.

Όμως, οι κατηγορίες τους για έλλειψη υποστήριξης από το Μπάκιγχαμ και η περιγραφή της μοναρχίας και της Κοινοπολιτείας ως ξεπερασμένων και ιμπεριαλιστικών θεσμών, θεωρήθηκε υποκριτική από πολλούς στη Βρετανία, όπου ο Χάρι και η Μέγκαν παραμένουν εξαιρετικά αντιδημοφιλείς. Πολλοί τους επικρίνουν για έλλειψη σεβασμού στον θεσμό της βασιλείας, μόλις τρεις μήνες μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ