Μαρούσι: Ποινική δίωξη στην 17χρονη που σκότωσε την 22χρονη φίλη της – Θα απολογηθεί σε ανακριτή ανηλίκων

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία ασκήθηκε στην 17χρονη, που μαχαίρωσε θανάσιμα την 22χρονη φίλη της, στο Μαρούσι, το απόγευμα της Κυριακής.

Δολοφονία στο Μαρούσι: Αυτή είναι η 17χρονη που σκότωσε την 22χρονη

Της Άννας Κανδύλη 

Η κατηγορούμενη παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή ανηλίκων.

Δολοφονία στο Μαρούσι: Ιατροδικαστής θα εξετάσει την 17χρονη – «Της είπε να χωρίσουν» κατέθεσε η μητέρα της

Η ανακοίνωση της οικογένειας της 17χρονης – «Η κόρη μας είναι ένα παιδί με έντονα ψυχολογικά προβλήματα»

Η οικογένεια της 17χρονης με ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω του δικηγόρου της εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του θύματος, ενώ αναφέρει πως η κόρη τους είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία παρά την ιατρική βοήθεια δεν είχαν θεραπευτεί. Η ανακοίνωση του δικηγόρου της οικογένειας της 17χρονης, Ανδρέα Θεοδωρόπουλου αναφέρει:

«Χθες έλαβα εντολή από τους γονείς της 17χρονης στο Μαρούσι προκειμένου να υπερασπιστώ την κόρη τους που φέρεται πως τέλεσε ανθρωποκτονία εναντίον της εικοσιδιάχρονης φίλης της.

Δολοφονία στο Μαρούσι: Η ανακοίνωση της οικογένειας της 17χρονης – «Η κόρη μας είναι ένα παιδί με έντονα ψυχολογικά προβλήματα»

Όταν ενημερωθώ από την κ. Ανακρίτρια και λάβω γνώση της δικογραφίας και των συνθηκών του εγκλήματος, τότε θα μπορώ με βεβαιότητα να ενημερώσω την κοινή γνώμη για τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Σίγουρα τα εγκλήματα πάθους όπως το συγκριμένο έχουν πολλές νομικές διακλαδώσεις, αναλύσεις και λεπτομέρειες.  Σήμερα θρηνούν δύο οικογένειες και όχι μία. Η οικογένεια της ανήλικης δράστιδος και η οικογένεια του θύματος.

Εκπροσωπώντας την φερόμενη ως δράστιδα και έχοντας την ιδιότητα του πληρεξουσίου και αντικλήτου δικηγόρου της σας παραθέτω αυτούσια την ανακοίνωση της οικογένειάς της:

«Ως οικογένεια είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι για την απώλεια της υπέροχης και αξιαγάπητης φίλης της κόρης μας. Τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένειά της, συναισθανόμαστε πλήρως την οδύνη τους για τον άνθρωπό τους.  Τα δύο κορίτσια ξεκίνησαν μια υπέροχη φιλία η οποία δυστυχώς παρεκτράπη παρά τη θέλησή μας και την έντονη αντίδρασή μας.

Η κόρη μας είναι ένα παιδί με έντονα ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία δυστυχώς, παρά την ιατρική βοήθεια που της παρείχαμε από την αρχή της εφηβικής της ηλικίας σε αναρίθμητους παιδοψυχίατρους – ψυχολόγους, δεν κατέστη δυνατό να θεραπευθεί. Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για το έγκλημα που τέλεσε η κόρη μας με σκοπό να μην βλάψει κανέναν άλλον εις το μέλλον και τελευταίο τον εαυτό της.

Οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας γνωρίζουν ότι ο πόνος της απώλειας του παιδιού τους θα ακολουθεί όλους μας για πάντα στη ζωή».

ΑΘΗΝΑ 12-12-2022

Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ΄ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ