Εύα Καϊλή: Αυτή είναι η εταιρεία real estate που ίδρυσε με τον σύντροφό της στις 30 Νοεμβρίου

«Φύλλο και φτερό» κάνουν οι Αρχές τα περιουσιακά στοιχεία της Εύας Καϊλή, του συζύγου και του πατέρα της, στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση διαφθοράς «Qatar Gate».

Μανταλένα Καϊλή: Αδυνατώ να πιστέψω τις κατηγορίες κατά της αδελφής μου – Θα σεβαστούμε την απόφαση της Δικαιοσύνης

Στο «μικροσκόπιο» της Αρχής για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος έχει μπει και η εταιρεία real estate που ίδρυσε η Εύα Καϊλή, μαζί με τον σύντροφό της  Φραντσέσκο Τζιόρτζι. Η έδρα της εταιρείας «ESTATE ARIA PROPERTIES  ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» είναι στο Κολωνάκι και συγκεκριμένα στην οδό Σκουφά. Μάλιστα έχει συσταθεί στις 30 Νοεμβρίου, δηλαδή δέκα μέρες πριν από τη σύλληψή της.

Το αρχικό κεφάλαιο της εταιρείας (ΙΚΕ) εμφανίζεται να ανέρχεται σε 1.000 ευρώ, σύμφωνα με την ανακοίνωση σύστασης της εταιρείας (500 ευρώ από την ίδια η Εύα Καϊλή και άλλα 500 από τον σύζυγό της).

Εύα Καϊλή: Σφραγισμένο το γραφείο της στις Βρυξέλλες – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Η εταιρεία εμφανίζεται να έχει και ιστοσελίδα, η οποία δεν έχει περιεχόμενο. Σε αυτή αναφέρονται μόνο οι εταίροι της ΙΚΕ.

Σκοπός της εταιρείας, όπως αναφέρεται στο καταστατικό είναι: ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΣΥΝΤΟΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ,ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ Η ΒΑΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗΣ,ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ,ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ,ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ Η ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ,ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ Η ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ Η ΜΙΣΘΩΜΕΝΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ,ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΠΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΟΜΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ,ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ Η ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΕ ΞΕΝΩΝΕΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ .

Φον Ντερ Λάιεν για Καϊλή: Οι καταγγελίες για διαφθορά είναι άκρως ανησυχητικές

Διαχειρίστρια της εταιρείας εμφανίζεται να είναι μία γυναίκα (Μ.Κ.), κάτοικος Αθηνών που δηλώνει ιδιωτική υπάλληλος στην ανακοίνωση σύστασης της εταιρείας στο ΓΕΜΗ. Η ίδια  εμφανίζεται να εργάζεται ως ανεξάρτητη Σύμβουλος Βιώσιμης/Αειφόρας Ανάπτυξης,  με ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς, ενώ είναι ιδρυτικό μέλος & μάνατζερ μιας μη κερδοσκοπικής εταιρείας με αντικείμενο έργα κοινωνικής καινοτομίας και δημιουργικών συνεργειών. Ιδρυτικό μέλος στην συγκεκριμένη ΜΚΟ είναι και η αδελφή της Εύας Καϊλή, Μανταλένα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ