Θεσσαλονίκη: ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από τη ληστεία σε κατάστημα ψιλικών – Έδειξε το όπλο και πήρε τις εισπράξεις

Βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας από την ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε σε κατάστημα ψιλικών, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, το βράδυ της Κυριακής.

Ένοπλη ληστεία σε μίνι μάρκετ στην Θεσσαλονίκη

Η ώρα ήταν λίγο μετά τις 22:30, όταν ένας άνδρας που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και φορούσε κουκούλα, εισέβαλε στο μαγαζί που βρίσκεται επί της οδού Ρήγα Φεραίου.

Ο δράστης κατευθύνθηκε προς το ταμείο και έδειξε στον υπάλληλο, ένα όπλο που είχε κρυμμένο στην φόρμα του, λέγοντάς του να του παραδώσει τα χρήματα από τις εισπράξεις.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει το GRtimes, ο υπάλληλος, χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του, έδωσε τα χρήματα στον δράστη, ο οποίος στη συνέχεια βγήκε από το κατάστημα και χάθηκε στα γύρω στενά.

Οι κινήσεις του άνδρα καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, που βρίσκεται στη διάθεση των αστυνομικών αρχών, που διενεργεί έρευνες για την ταυτοποίηση και την σύλληψή του.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, η λεία του δράστη ήταν μικρότερη από 300 ευρώ. Ο ίδιος σημείωσε πως το μαγαζί είχε μπει στο στόχαστρο ληστών και πριν από περίπου έναν χρόνο.

Στο συγκεκριμένο κατάστημα ψιλικών, εισέβαλαν άγνωστοι δράστες στις αρχές του μήνα, σπάζοντας λουκέτα και τζάμια της πίσω πλαϊνής πόρτας, ενώ στη συνέχεια άρπαξαν τσιγάρα και άλλα προϊόντα, αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ